**Berita Terbaru Blogger Lain**

25 August 2009

erm...ERK...ahakss =)


act,i hav nothing to say in dis blog..
but really love dis page..muaahhh!!!!
erm...erk...any idea???aiyaakkk...kasi la datang ini idea~~~
td aku dok mencari layout yang ok.tp bile aku ase ok jer,da de owg len yang gune.. ceit!!!maka,terpaksa la aku mencari layout yang baru..
at last,found dis layout.its simple n oso quit ok lorh!!!
dat pic is about nothing..keh3=D
meja ni la yang jadik tempat aku menulis.of course larh!!!
takkan tempat masak???

cakap pasal masak,,,semalam i cooked sardin...yummy..hahaha...
lauk org bujang nak bukak poce...bece la tuh...
back to da "meja"~~~

atas meja tu ade ade ma lovely laptop.n terpampang blog aku dalam tu..tp pic tu
tyme gune layout lame...skunk punye layout???lu pk la sendiri!!!

kah kah kah...(gelak jaat)
den ade ncet..ncet yg aku tak bape nak gune sgt.biar r ncet tuh...ceit!!!

ade frame jgk kan???
frame tu wani(rumet ku yang shengal) yang bg tyme beday aku..
pic bout KAMI A.L.L T.O.G.E.T.H.E.R..(lokasi:DECTAR;event:ABADI)

hurm..kalau kome pacan ade cam bear kat atas printer tu.

hahaha..dat oso from wani...MACEYH!!!



hehehe...act,meja aku tak la sekemas tu...yang korang dpt tgok dalam blog ni special edition taw. penat aku ngemas nak bg chantek.hahahaha


p/s: A.L.L T.O.G.E.T.H.E.R >>> bile kite nak bukak poce same2?rindula tyme kiter 1st year dulu...




"ilydmka"

3 comments:

nasevh said...

laptop cap ape tu..
hehehe..cam gempak jer..

fai anda ditag utk jwb teka teki dlm blog ak..
jwb..jgn mls2 k..=)

mizzbutterfly said...

huhuhuuh terharu kuasa 18..
ape yg aku bg untuk ko igt n jage aku..
ko sgt beruntung dpt mmber macm aku,,
aku tau aku jaat,,suka kaco ko..tak pkir perasaan ko..tp sesiapa yg selalu ade dekat dgn aku..akan tau ape yg die dapt..
ade pham...?/tak pham tak pe.....:)

**hudalulu** said...

nas : ko perli ke ape nie???

rerama : mesti la aku igt ape yang ko da bago kat aku...
hahahaha