**Berita Terbaru Blogger Lain**

30 October 2009

[mane 1 korg pilih?]

okeyh
bowink gegiler malam ni
esok takde exam
sabtu bawu ade
tp paper ko-k je
jer???
berlagak ko FAI eyh?
wakakak

okeyh
yg kapel2 ni mesti ade panggilan diowg sendiri kan?
u ol camner?
ma fwenz opinion
ade yang panggil
1) papa n mama
{ lau tyme sekolah dulu,sape panggil macam ni sy tgok diowg macam tak kekal lame pun.contohnye, kawan saya sendiri=( }
2) ayang n by
{ erm yg ni sy yakin ramai yg gune.kan?katanye,by tu stand for hubby tak pun baby. ok jer. kadang2 dengar orang panggil camtu cam sweettttt cgt jer kan.mode : jeles }
3) ucuk n masham
{ ni kawan sy yang panggil taw.macam budak2 je kan.tp okeyh jgk wat.manje gitu.manje ker???}
4) i and u
{ pergh kata wani, panggilan camni kalau nak up sikit lah.camner tu eyh }
5) dinda dan kanda
{ ha yang ni wani yg citer kat sy.ade budak panggil camtu. 1st tyme dgr mawu terbahak sy. ye la macam zaman dulu2 lak. erk sowi kepada budak tu sebab mencuri dengar panggilan die bersama sayangnya itu }

cukuplah 5 je yang sy kongsi
tp kenapa tak panggil 'atok n nenek'
hahaha
tak kesah la
u ol ada pandangan sendiri kan
kadang2 biler kiter dengar org panggil camtu
cam sweeettt gegiler
tp bile kiter panggil camtu
hampeh lak
so
lu pk la sendiri
biarlah panggilan tu datang dari hati
haha
ade ke patut sayang sy panggil sy 'honey dew'
tak kesah la
sedap jgk
amik balik ni 'hunny bunny'
ngee~~~


"ilydmka"

7 comments:

Fatin Razali said...

hohoho..agak menarik topic ko ah..
biase ah pggln2 uh..
tp plg xbole blah papa & mama ah..
huk..serabot jap aq dga..

aq prefer..
B & BB.. :)
hoho..

**hudalulu** said...

ngee~~~
tak kesah la nak panggil ape..
jnji tak kacau org..
keh3...

B.E.R.Y.S said...

nak tambahlah..
1)abg & ayg (standard & common..)
2)ayahanda & bonda( kapel golongan di raja..hehe =))
3)my & dy (mummy & dady)
4)awak & sy (mula2x kapel)
5)dear & ling (terguling2x..haha)

ape2 pun semuanya sweet..hurm..bilelah aku nak ade teman special nie..jelez2x..

cahayabintang said...

alamak,h0ney dew...wallah
enak buat mkn kot..hehhe

**hudalulu** said...

cik berys : banyak sungguh idea kamu itu..
hahaha...bile nak ade special kunun..
ko tu ramai je yang nak...
hahaha

cik cahaya : usyh ko ni..
bak kate die, ag sedap letak asam..
wakakaka

fazlisa rohali said...

saya pakcek makcek!
hahahha
mungekss..
i terasa okeii i, u tuh..
dush3 kamo!

**hudalulu** said...

cik elisa (elis+lisa):
hahaha...
aku tataw ko panggil gtu doe...