**Berita Terbaru Blogger Lain**

21 October 2009

[sate dan pizza hut]

14/10/2009
da seminggu peristiwa ni
peristiwa macam bersejarah je bunyiknyer
hahaha
takde ape pun
tyme tu ma rumet puase
but our fac wat open house
manyak gilakkk makanan
tp cian kat ma rumet yang shengal tu WANI
tak dapat mam lak
den malam tu pun kami g la dinner kat luar
kat sate kajang hj samuri branch bangi
oder 20 cucuk sate ayam
fresh orange 4 me n tembikai laici tok WANI

hidangan kami pada malam itu

21/10/2009
hari ini punye cerita
igt tak ape makanan yang sy nak makan sgt?
mcD, pizza, n oso shushi
tp awi ni PIZZA HUT menjadi mangsa
seronok!!!
credit to ma rumet WANI cz bawak sy ke pizza hut kat warta
hohohoho
sy, wani n pika
oder pizza cheezy chicken n pizza ocean tuna
sy add ag
ma fevret "seafood lasagna"
pergh
tak hengat dunia da lau dapat semua tu
hehehhe
ocean tuna
cheezy chicken(kalau tak silap namenye)ma fevret seafood lasagna'selamat' sudah makanan itu dalam perut saya


"ilydmka"


2 comments:

EatUrMusicX said...

pergh... makan sate x ajak.. + pizza.. mmg gemuk la! huhu

**hudalulu** said...

usyh...
tamaw gemok...
berisi sikit je jdk ler selepas brt bdn da kurg 5 kg..
huhuhuh