**Berita Terbaru Blogger Lain**

17 March 2010

[ saket sampai macam tak ley nak bernafas ]

perghhh rindu giler asenyer nak hapdet blog nie
da la blog burok
bertambah burok bile tak hapdet
okeyh semalam final for our event pesta pantun
anjuran pusat kebudayaan and ko k set 3 KAB
aduyai~~~dunno how to start larh
okeyh camnie
we ol yang jadik urusetia nie kene la berpakaian formal
so decide pakai baju kurung
plannye nak pakai ngan wedges yang baru sekali je pakai time dinner kolej ari tuh
haaaa ni wedges nyecantik tak???
baek u olls kate cantik
kalau tak saya taknak hapdet lagi da
muahahahaha =D
lepas tu fikir nak pakai wedges tu dalam kereta otw ke panggung seni
so time tu pakai selipar je la
wedges tu pegang kat tangan je
agaknye takdir tak benarkan saya nak pakai wedges malam tu
huhuhuhu =((
tengah jalan atas rumput
tak perasan ade lubang terus kaki kiri saya termasuk dalam lubang tu
perghhhh giler punye saket tak hengat
siap berbunyik tulang tu
ni setakat terseliuh ke patah terus tulang nie?
time tu rase nak bernafas pun susah
seluruh badan belah kiri dari kaki ke tangan rasa kebas
terus terduduk mencangkung sebab langsung tak leh bangun
and at last wany and syikin yang tolong papah saya masuk kereta
wany cakap terus g poliklinik ukm
okeyh
taknak banyak cakap pergi je la
kunk makin teruk payah lak
so kesudahan di klinik setelah berdating dengan doktor
taraaaaa~~~`
ni la hasilnye
berbalut dengan bandage
sangat susah nak bergerak
da terasa jadik OKU
and yang paling saya tak suke ialah
taraaaaa~~~~UBAT!!!
it was suckssss okeyh
eeeyukssss
sabar fai~~~
okeyh makan jugak ubat tuh
uhukuhuk
den pagi td lepas bangun tidow bukak balutan tu
and tgok juz bengkak sikit jer
Alhamdulillah
sebab tak ade ape yang serius pun
legaaa~~~

nota kaki : okeyh bermula dengan kawan saya nama mun and nia yang accident and effect kat kaki sampai terpaksa gunakan tongkat.den, my rumet lak wany sebab melompat kegembiraan yang akhirnye menyebabkan tulang jari kakinye retak.nak baca cerita die, boleh klik kat ''sini''. kes wany lagi truk dari saya sebab sampai kaki kene simen.dushhhh.gune tongkat lagi.and now saya pulak yang kaki termasuk dalam lubang sampai terseliuh.merasa jugak gune tongkat.perghh~~~sangat menyusahkan.syukurlah dengan apa yang ada pada diri kiter sekarang nie.doa kepadaNya agar diberikan kesihatan yang baik kepada kite semua.

nota wedges : bile kaki nak okeyh nie???mawu pakai itu wedges lorh!!!


8 comments:

Alynn Notnot said...

hahaha! terseliuh kot. kalu retak mesti bengkak. get well soon ya!

**hudalulu** said...

tu la pasl..
seb baek terseliuh jer..
aduyai~~~nyway..thankz alyn...

✿Lovillea✿ said...

ISHHHH.. BIO BTL XKN PKAI HIGH HILL LEH TERSELIUH.. UH UH UH.. KNE BLAJA LG NIE GAL.. HEHEHHHHEH

**hudalulu** said...

loviella : time tu tak pakai pun wedges nye..
baru niat nak pakai nak dalam keter...
time tu juz pakai seliper jer.....

ika honey bunny said...

alahaii.kesiannye. mesti sakit...

**hudalulu** said...

ika : huhu memang sakit pun..huhuhuh

sheeq said...

ala siannye die....get well soon...b extra careful nxt time yunk...

**hudalulu** said...

sheeq sayang : huhuhuhu..tu la pasal....semoga cepat la kaki ni hilang bengkaknye...