**Berita Terbaru Blogger Lain**

08 March 2010

[ seronok siot air terjun chamang@bentong ]

disebabkan UKM takde letrik dari kowl 10am sampai kowl 4pm
maka keputusan yang diambil ialah
memfollow mr.boyfie with BND members ke air terjun chamang
mr.boyfie sampai ukm kowl 1pm
den terus gerak menuju tempat berkumpul
soooo program ari ni ade 4buah satria neo
ade 8 orang semuanya
saya&mr.boyfie,kak elin&suami,mental&hannan,john and mama
memang seronok biler dengan diorang nie
lupe kejap assignment yang kene buat
huhuhuhuh

okey time ni baru je sampai
nak ke seberang kene lalu titi gantung nie
soooo scary okeyhhh
da la saya ni gayat
mental ag saje2 goyang kan titi tu
mental = baju biru

dapat tengok guys mandi jer
wawawawa
sambil terkenang ''kalau bestie saya ade mesti ag seronok''

''husyh..tengok diorang mandi sampai terlelap ker???''
snap by mr.boyfie

sumpah saya sukerrr sangat2 tengok gambar nie semua
time nie da abes mandi da
carik tempat best nak snap pic den jumpe tempat nie
cool babes~~~
cian mr.boyfie da penat time nie =p

macam nie agaknya kitorang kalau bergaduh
sorang pandang sana sorang pandang sini
kehkehkeh =p

tapi~~~
kami sentiasa gembira macam gambar nie =)
yang tetiba interprem tu namanye mama
''ko ni sebok je la mama...tawu la awek ko takde kat sini..kehkehkeh''

last sekali
juz wanna say thankz to dis special guy
sebab die nie tak pernah lupe untuk bawak saya kemana jua die pergi
''bebeh...i love you so much taw!!''

abes je kat air terjun
terus g makan kat hentian genting sempah
bapak tak sedap makanan die
huh menyesal tak dengar cakap mama
lepas makan mr.boyfie terus hantar balik ukm
kowl 9.30 da sampai
kesimpulannya, hari ni sangat gembira dengan mr boyfie spending a great time with him
sangat letih untuk mengadap assignment =(
tapi kene buat jgk!!!

10 comments:

widda_me said...

wit2...

romantik gtuh kannnn

**hudalulu** said...

widda_me : woot woot.... thankzzz =)

syikinshuhaimi said...

mcm my fwen dak ukm gak
xde letrik so dia g jalan2 round2 kl..hehe

**hudalulu** said...

syikin : hohohh...memang ramai keluar hari tu ..maner tahan dok bilik panas la...da la cuace skunk ni panas..wawawa

Nurul Ain said...

mcm besh je chamang ni..cane nak pegi sane??hee~

(^.^)

adnil linda said...

waa...sonoknye jln2 ngan mr boyfie...bila nk jln2 ngan mychenta nih???

**hudalulu** said...

nurul ain : macam nak g genting jer...
tp hala ke bentong la....

**hudalulu** said...

adnil linda : huhuhu...cepat2 plan nak kuar sesame..mgeee!~~~

adnil linda said...

kene tgu mychenta blik next month...huhuhu...x sbarnye...

**hudalulu** said...

takpe2....kejap je ag tuh....hehe