**Berita Terbaru Blogger Lain**

21 March 2010

[ temerloh terima kunjungan ramai ari ni ]

entry ni adalah sambungan entry bawah ni yea
mr.boyfie sampai ukm area kowl 8.30am
den kami teros gerak g rumah bang raf,member mr.boyfie
husyhhh menunggu bang raf siap2 punye la lame
terpaksala tunggu jugak en
sebab g temerloh naik kete bang raf je
tak gune kete mr.boyfie
den terus g bistro ape tah namenye kat area bt.caves
kirenye situ tempat RV lah
juz minum teh'o ais and borak2 ngan kak jas
BND members ramai yang tak g temerloh
seb bek ade gegurl jgk
kak jas yang kiut ngan kak elin yang comey
ade jugak saya kawan nak berborak =)
okeyh area kowl 11am kot kitorang semua konvoi ke temerloh to Bujal's wedding
erm~~~almost 20 satria neo on the road meyh
sangat banyak okeyh
kitorang sampai je ke rumah pengantin memang tepat pada waktunye
sebab time tu pengantin tengah berarak
wahhhh aktiviti berangan da mule bersarang kat kepala otak
lauk yang special untuk kami yang berkonvoi ialah ''ikan patin masak tempoyak''
terliur beb~~~fevret tuh!!!
den sesi bergambar macam biase lah kan
snap here snap there
everywhere snap snap...eieio
on the way back kitorang singgah hentian genting sempah
minum2 je tak makan pun
pastu teruskan perjalanan ke rumah bang raf sebab nak amik kete mr.boyfie
gile punye jammed kat cheras and kawasan yang berdekatan dengannya
satu jam ade kot menempuh jammed tu
at last sampai jugak rumah bang raf
amik kereta den teros balik bangi
saya cakap ngan mr.boyfie nak singgah guardian jap
and die pun set je
suker saya tgok mr.boyfie saya memilih barang kat guardian
''sayang..next time kite shopping betol2 la cayang =p''
hehehehe
so saya pun sampai ukm dalam kowl 8.30pm

akhir sekali macam biase la
thankz sayang sebab bawak saya g kenduri kawan sayang
bile turn kiter lak?
(huh menggatal ko fai)

**awesome pixies will be upload here soon....**


4 comments:

adnil linda said...

kawen jgn lupe jemput sy.... :)

*rindu kt mychenta jugakkkk :(

**hudalulu** said...

adnil linda : hehehe..insyaAllah...keep in touch keyh..heheh planye 2015.wahhh~~~ =p

Rashid said...

salam

ikan paten masak tempoyak? wowww!! bestnyerrr..


nanti ada masa.. belanja saya makan k..

**hudalulu** said...

rashid : ermm...memang best wooo~~~