**Berita Terbaru Blogger Lain**

14 April 2010

[ menjawab tag lepas exam ]

''ko memang poyo fai.kate a few weeks tak hapdate
ni baru a few days nak hapdate"
"LANTAK AKU LA NGOK!!''
hapdate kali ni sebab nak menyahut seruan tag dari ''miashika"

1. 5 org yg idop kat dunia neyh yg korg tak boleh lupe??
umi...abah...adik...my mr.boyfie...frenz of ALL TOGETHER...

2. 5 benda yg korunk sayang nak buang??
mesej wish gudnite dari mr.boyfie
kasut lame yang da buruk(sebab gune duit sendirik beli)
baju2 yang da tak muat nak pakai tu simpan je dalam almari
wallet2 lame tersimpan je dalam laci
beg2 yang da rosak zip pun simpan je kat rak beg

3. 3 benda yg korunk impi n akan jadi kenyataan satu hari nanti ?
nak bawak umi ngan abah g tunaikan haji
nak dapat keje yang best2 and gaji yang banyak
nak kahwin dengan orang yang betul2 sayang diri saya sebagai diri saya sendiri

4. based on question 3,,why??
masa untuk saya berbakti kepada mereka setelah penat lelah mereka mebesarkan saya
saya nak ade rumah and kereta sendiri serta jawatan yang tinggi
sebab hanya dia yang boleh membahagiakan saya

5. tyme bukak lappy website pe yg selalu korunk buka dulu??
jawapan dr miashika ''mestilah jaring dulu"
baru ley masuk internet sume2 tu
tp sebenarnye bende yang akan saya tgok dulu ialah
FACEBOOK =)


3 comments:

miaishika said...

thnx jwb tag...hihi
dlu ad gak smpn msg2 dri dye
but da xleh skang...hoho

**hudalulu** said...

miashika : muahahaha...kat nset lame yang rosak tu lagi banyak taw...
dari sebelom kapel ag..
isyhh..isyhhh..rindu...

B.E.R.Y.S said...

uiittt..aku baru perasan aku kene tag..hahaha.. nanti aku jawab eyh??? thanx fai!! gudluck exam! dah lame tak nmpk ko..=) huhuhu