**Berita Terbaru Blogger Lain**

30 May 2010

[ 2nd contest - PHOTOGENIC or PHOTOGEDIK nie?ahah ]

sebelum keluar dating nie
join contest ni kejap lah =)
tengah2 ushar blog sorang ni
saya terjumpa lak contest ni
so ape ag???mawu join lah!!!
*********************************************************
syarat-syarat :
  1. terbuka kepada semua peringkat umur
  2. gambar anda SEORANG sahaja! kalau ada orang lain akan direject secara automatic
  3. gambar anda mestilah sePhotogenic yang mungkin, nampakkan umpphnya.. tak kesah ber'edit' atau tidak yang penting 'ummmphh'nya itu yang ingin dilihat.
  4. hanya SEKEPING gambar yang dibenarkan
  5. mestilah JADI FOLLOWER yeyen a.k.a IZYAN IZZATY
  6. sediakan ENTRY KHAS untuk contest ini dan TAG atleast 3 persons
  7. letakkan BANNER CONTEST
  8. tarikh tutup ialah pada 30 JUNE 2010
  9. thne pada gambar tersebut EXPLAIN APA YANG MENARIK dalam gambar tersebut dan part mane yang anda suka dalam photo itu..senyum ke, mata yang hot ke and so on..
  10. setiap yang join contest perlu TINGGALKAN LINK di ENTRY CONTEST ini ataupun di YOUR THOUGHT di blog YEYEN
here is the photo =)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jeng...jeng...jeng...
okeyh gambar nie fresh lagi tau
baru semalam amik gambar ni
hahahahaha
apa yang saya suka pasal gambar ni??
haaaa..ni nak cerita sikit
saya tak pernah pakai bulu mata palsu
but this time saya kena pakai bulu mata palsu
i was like, OMG!!! macam ade topi kat mata saya taw =p
masa mula-mula nak lekatkan tu sampai berair mata ni
merah je mata lepas tu
nasib baik tak berlarutan kemerahan mata tuh
lepas tu masa nak snap gambar nie
my friend,MUN said ''cuba kau senyum nampak gigi''
huhuhuhu terasa lebar je senyuman tu bila nampak gigi tau
lepas tu ade pulak yang cakap
''cuba jangan senyum untuk gambar facebook''
erkkkk
i was thinking, camne senyum untuk facebook yang sebenarnya?
hahahahaha
lantak lahhhh
so gambar itulah hasilnya
its all because of my eyes and my smile

nak tag lagi 3 orang :
shera
lyana hisyam
fatin razali
so bloggers, wish me luck bebeh!!!

39 comments:

::cdot the dot:: said...

nice..

Wanie-san said...

cun2!!!hehehe
leh masuk dara.com...:)

WZulhilmi said...

memang nampak kelebatan bulu mata. hihihi.. Btw gud luck!!

**hudalulu** said...

cdot : ngeee~~`thankz

wanie : wah..yeke ley masuk nie??
hahaha

wzulhilmi : nampakkan...hehehe...thankz dude =)

mizzbutterfly said...

mun mmg suke org senyum nmpak gigi...

hudarahman said...

fye kalo picture tak pandang camera boleh tak?
nak join gak.
muahaha

Encik aMin said...

haha... good luck yek.. :)

**hudalulu** said...

wani : mun memang...nampak gigi den muncung kene power.hahaha

huda rahman : weyh...join jer....
lagi bgus

encik amin : amin...hehehe

hara said...

wahaha.kamu pon ape krgnya.
terbaek laa pic tu:D

**hudalulu** said...

hara : hahaha..gedik melampau..kehkehkeh

masturah idrus said...

gud luck juge!!!

Lepat Pisang said...

wow!cantik dan comel gak awak ni yer!betul kata wanie san,awak boleh join dara.com..he..he..thankz sudi lawat blog lepat..tq

hudhud said...

wah cantik ! :D

**hudalulu** said...

mastura : thankz =)

lepat pisang : kalau ade rezeki...memang nakkkkk sangat..heheheh...aminnnn~~~^___^

hudhud : ngeee....thankz =)

Lala Lulu said...

cool

fyna said...

wah cntik! gud luck babe

**hudalulu** said...

fyna : tahnkz dear =)

lala lulu : bcoz im not hot...so im cool..heheheh

churalliya said...

suweeettt...

top 10 BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu dah keluar.. check it out!!

rossa alina said...

haa...oke2..nice pic.. :)

SyuQ said...

semoga berjaya!

sarah shafie said...

comellah..nk msuk jgk tp mcm tk photogenik lgsung..hehe

**hudalulu** said...

rossa : hehehe

syuq : thankz ^___^

**hudalulu** said...

sarah : gambar i pun photogedik depan kamera jer..
jom masuk sekali.... =)

Ery Farieha said...

wah
stylo~

**hudalulu** said...

ery : stylo milo je..kekekek

syue said...

good luck ok! ada can nak menang! gambar tu seriously cantik, mcm tuan dia lah =)

ijat_asni said...

meh la dtg singgah blog ijatasni.blogspot.com ^^

xRaafikx said...

nak ngorat gadis bertudung berbaju pink itu boleh ? :D

**hudalulu** said...

syue : hope soo dapat menang..ngee~~~thankz tau

xraafikx : nak ngorat kene tanye mak ayah die dulu..hehehhe

xRaafikx said...

ohh. okay, sekarang jugak saya pegi tanya. :D

**hudalulu** said...

kekeke...haaa..tnye..jangan tak tnye....

xRaafikx said...

alamat rumah ? huui. :D

**hudalulu** said...

hahaha..atas tanah dalam malaysia nie...huhuhu

xRaafikx said...

ada eh alamat rumah macam tu ? cam pelik je. kat daerah mana tu ? haha. :p

syAzAnA said...

wahh. memang mengedikk. haha.

lawa2.

wee~

misz FaTiN said...

waaaa... so nice ur pic..
gudluck ya...

**hudalulu** said...

syazana : gedik perasan cantik je..muhahaahha

fatin : tahnkz yer..hehehe

nairaariaa said...

so sweet...huu...pandai posing lerrr...he

Izzlin said...

wah.. cantek =)
good luck :D