**Berita Terbaru Blogger Lain**

26 August 2010

[ cuba untuk membusykan diri ]

hye bloggers =)
hari ni saya bangun dengan mata yang tak cantik
bengkak tapi still dapat cover dengan eyeliner
kelas start pukul 8.00am then ade test pulak
tiap kali test/exam saya mesti pakai something
yang die pernah hadiahkan pada saya
supaya saya rasa ade semangat disebalik itu
lepas kelas saya ade appoinment dengan dentist
check gigi, den kene tampal sebab ade yang berlubang den cuci gigi
perghhh saya sangat tak suke dengar bunyi ngilu"thank you MAZ sebab teman tadi"
lepas balik dari jumpe dentist kami terus setelkan hal untuk practical
resume,setem,envelope,fotostat surat sokongan&surat jawapanbanyaknye duit saya keluar untuk tempat practical ni
then pergi beli wang pos lagi sebab nak kene bayar
kat Jabatan Perangkaan Malaysia sebab amik data dari pihak mereka untuk tujuan tesis
esok dah kene submit paperwork tesis
hope tak kene reject lah
sebenarnya,saya cuba untuk membusykan diri saya
supaya tak terlalu memikirkan apa yang telah terjadi sekarang ni
supaya saya tak terasa yang masa ini berlalu dengan lambat
supaya mata ini tak jadik mangsa dengan tangisan saya

nota sedih : dan bila esok kitakan bertemu kembali.masihkah ada ruang didalam hatimu.tuk cinta yang kita miliki.untuk selama-lamanya.

2 comments:

fndrocka said...

all the best lah utk practicaal training! :-()

**hudalulu** said...

fndrocka : thx babe...heheh..tapi takot ni wooo..hahahah