**Berita Terbaru Blogger Lain**

06 September 2010

[ berbuka puasa bersama THE HOTTIES & THE NOTTIES ]

hye bloggers =)
hari ni dah puasa ke-27 and 3 hari lagi dah nak raya
weeee!!!seronoknye!!!
4 september 2010 bersamaam hari sabtu bersamaan jugak
saya berbuka puasa bersama THE HOTTIES&THE NOTTIES
di JERAM,KUALA SELANGOR
nak tau sape mereka?check it out from dia awesome pixies (*^ -^*)
Budak Nakal Division

ikan pari bakar,ikan piranha siakap 3 rasa,tomyam ayam,
sotong goreng tepung,butter prawn(eyh takde pulak gambarnye)
kurma,air tembikai laici and air limau asam boi
ade 4 ke 5 set ntah lupe lak =P
yummyyyy!!!

baru je sampai ke lokasi
ni pun baru separuh ade lagi beberpa orang yang datang lambat sikit
heeeee

lepas dah berbuka semuanya ade pulak beday boy time tu
so ape lagi kan???see this! (◕‿-)
cheese cake yang amat sedap!
happy beday encik mama!!!
jangan tanya kenapa kami panggil die mama hahahayes!!!gotcha!!!
padan muka sape suruh beday time tu?hahaha

upsss lupa pulak kehadiran
ok saya panggil nama sila angkat tangan okay?
cikin aom & mama
(jauh sikin aom datang dari penang lagi tau)
nurul & john
(baru 2 kali jumpe nurul.she's friendly)mental & hannan
(dah selalu jumpe.heeee)
kak elin & suami
(yang ni je husband n wife)umie & aidil
(first time jumpe umie)mr & mrs smith
mr & mrs khairool adzhim to be another 5 years maybe... =P
(muka mr boyfie macam redha je sebab saya marah die nak letak 4 senduk nasik dalam pinggan.at last 2 senduk dari pinggan dia masuk pingan saya lak)
raf & adam
(amboi siap jeling menjeling lagi)
tenggo,mooloque(sori kalau salah eja),jijut,ivan and kak zany

lepas habis semuanya macam biasalah sesi tangkap gambar formal
formal lah sangat kan....this is BND's FAMILY
ni pun tak semua yang ada
serius saya cakap saya sayang kan family ini
wahhhh gitu =)

okey now i would like to thank to my mr.boyfie
sebab jauh die amik saya dari bangi,then pergi shah alam rv
then bru gerak ke destinasi then tengok wayang kat One Utama
then baru hantar saya balik bangi semula
(berapa banyak 'then' daaa)
thankz sayang bawak saya mana jua kamu pergiI Love You sayang

bye

nota bulan puasa : nak cakap thankz jugak kat nash as a photographer sebab telah mensnap gambar2 ni semua.mintak kebenaran eyh nak amik gambar2 ni semua...hehehe


4 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

citer banyak tak nak.. nak minta maap bulan raya ni haa.. kau nak maapke tak nak ni.. hahaha

ok selamat hari raya

Ainee Cumi said...

amboih! meriahnya!

-wAn- said...

nice blog~
jmpot la singgah page lak k...

my new entri..
hari-yang-menginsafkan-aku.html

**hudalulu** said...

kodok : selamat hari raya jugak..hehehe

ainee : meriah kan..hehehe

wan : nnt i datang..heheh