**Berita Terbaru Blogger Lain**

14 September 2010

[ haaa yang ni bila nak kahwin? ]

hye bloggers =)
saya tak faham betul raya kali ni
musykil and pening kepala ni
adeh~bukannya apa
setiap kali saya datang beraya rumah orang dengan parents
mereka dok tak habes2 tanya saya
"haaa...yang nie bile nak kahwin?''(sambil pandang arah saya)
aduyai kelu lidah ni tak tau nak cakap macam mane
mampu tersenyum je lar jawabnya
tidakkah mereka tau bahawa saya ni :
1)masih lagi "kanak-kanak"
2)masih lagi dibawah umur untuk berkahwin
3)masih lagi belajar kat UKM terchenta tuh
4)masih lagi mahu bersukaria bersama kawan-kawan
5)masih lagi mahu merasai hidup single

dan banyak lagi lah sebabnya!
kepada makcik-makcik yang ku 'sayangi'
bila sampai masanya nanti
saya hantar direct kad jemputan tu ke tangan makcik-makcik semua
kalau makcik-makcik tak dapat datang,siaplah!
harap bersabar yea =)
fuhhh!!! tak sangka ramai betul amik berat pasal saya

sape lah yang taknak kahwin kan???
saya pun nak jugak siap dah berangan lagi tau =P

bile dah bernikah nanti..sambil melambai tangan saya nak cakap,
"kepada kawan-kawan suamiku,you all jangan kerap ajak die lepak malam lagi k.
biar die habiskan masa malam die untuk i pulak k.you all jangan kacau"
hahahahaha =P


3 comments:

En iLham said...

haha
biaselah tu
soalan yang akan terus ditanyakan sehinggalak awak betul2 kawen
hehe
kene tetapkan jawapan yang sesuai untuk tahun2 seterusnya

**hudalulu** said...

en ilham : tu la pasal..tahun2 berikutnye kene ade jwapan yang kukuh ni...aduyai...ngee~~~hehehe

Sheeq ♂ ♀ said...

err motif gambar perkahwinan mawi??takde artis laen ke??hihi ;p samat ari raya gak yunk..lawa baju raya..