**Berita Terbaru Blogger Lain**

30 September 2010

[ insyaALLAH rezeki tu ade kat mana-mana ]

hye bloggers =)
hmmm
kecewa je rase bila bukak email tapi takde pun email yang masuk
bila naik pejabat dekat tapi takde pun surat yang sampai
menanti dengan penuh kesabarab dah ni
kawan saya maz dah dapat dah tempat praktikal
dapat kat tempat yang memang kami idamkan pulak tu
jabatan perangkaan kat wisma minlon sri kembangan
congratez babe!!
bila turn aku pulak ni?
nak dapat sama-same tempat dengan ko
baru r ngam
dari kami tahun 2 sampai lah sekarang ape-ape pun kami buat sama
sampai sekarang ni tesis pun kami buat sama
tajuk sama cuma sektor je lain


takpelah
insyaALLAH rezeki ade dekat mane-mane je
doakan saya eyh =)
bye

2 comments:

nabilah said...

hmm...bersabar lagi...mungkin rezeki kita lebih baik..sape tau kan..

Nurul Ain said...

gud luck!!~