**Berita Terbaru Blogger Lain**

08 October 2010

[ beliau pergi tinggalkan saya ]

hye bloggers (╯_╰)
tepat jam 7.48am tadi beliau pergi tinggalkan saya
lebih kurang 3 jam dah saya keseorang tanpa beliau
katanya beliau pergi hanya untuk sementara waktu
okeyh saya percaya beliau
hmmm

enuf fai!!!
suka melalut emo tau =P
sebenarnya mr.boyfie bercuti ke sarawak hari ni sampai hari isnin depan
betul lah kan kiranya saya keseorangan untuk minggu ni
kalau tak selalunya hujung minggu mesti dating
tapi minggu ni die pergi dating ngan orang lain pulak
"cis,berani kau dating dengan orang lain!"
mr.boyfie pun dah selamat sampai kat sarawak sana tu
first destination is : KUCHING
hah hambik Kucing besar gedabak tuh


okeyh yang ni pulak perjalanan mr.boyfie selama beliau di sarawak
kalau saya tak salah lah
dah sampai KCUHING kemudian ke SIBU kemudian ke MIRI
wahhh seronok betul beliau bersukaria yea
ade ke patut ole2 yang beliau nak bagi saya "ulat sagu" tuh?
merepek je sayang saya ni
okeyh takpe
bercuti lah sayang =)
have a good journey k sayang
setiap tempat yang kamu pergi saya nak ole2
hahahaha
tamak betul! =P

okeyh sempena beliau tiada disini
lepas jumaat nanti saya akan balik ke pangkal jalan
iaitu pulang ke rumah setelah hampir 3 minggu tak berjumpa umi dan abah
kemudian mawu beronggeng bersama teman-teman lain
its REVENGE =P

bye

4 comments:

peaNut said...

wahhh....ur boyfie nk bercuti kat tmpat peanut la...huhu...hope dia akan dpt great moment sepanjang cuti dia ni kan...

Sheeq ♂ ♀ said...

fai x reti eja KUCHING~ lalalalala bestnye tiap wikend dating..

Rozuan Ismail said...

wah..lihat..betapa sayang saudari terhadap si dia..Harap2 si dia pon berasa begitu..Semoga kalian berdua kekal bersama sehingga ke akhir hayat..

**hudalulu** said...

peanut : hehehe...die dah seamat sampai sini....

yunk : i memang suka salah eja ni...cute kan..macam budak2 je..hehehe

rozuan : amin....=)