**Berita Terbaru Blogger Lain**

06 November 2010

[ siapa AINAN TASNEEM? YUNA baru? ]

hye bloggers =)
pagi2 ni saya dah bagi korang bekfes dengan dengar lagu ni
serious best sangat!



best kan?
okeyh nama die AINAN TASNEEM
korang boleh ushar fesbuk die ni
die ni boleh ganti YUNA tak agak2nya?
suara ade,rupa ade tapi taktau la die ade buat lagu sendiri ke tak
nak tengok video2 die lagi try lah ushar sendiri kat youtube
taip je AINAN TASNEEM
selamat mendengar =)

*nota jeles : okeyh saya sangat jeles bile tengok perempuan pandai main gitar. dushhh bile saya nak belajar main gitar eyh?ade sape2 yang sudi nak ajar?perempuan yang pandai main gitar ni for me, she's so cool okeyh!

12 comments:

YOUsoF said...

waah!! boleh tahan la jgk suara dia kan!

1st time dengan name dia..

**hudalulu** said...

yousof : sedap jugak kan suare die..kire tak sakit telinga la dengar..hehehe

Rozuan Ismail said...

macam kenal je..pernah usha fb die..

twinkle twinkle said...

ahha ainan tasneem is my senior skola ,,waaa bangge ni ;DD

**hudalulu** said...

rozuan : i baru je ushar pg td..terus i buat entry ni.hehehe

twinkle2 : waaa....mesti la bangge kan senior sendiri..hhhehehe

Farah Sygs said...

pakej lgkap..buley la jadik penyanyi

**hudalulu** said...

farah : tau takpe...semua dah ade...sekali tengok macam shahila anak ND lala pulak...tp versi pakai tudung la...kekeke

eda. beda. shuhaidah. said...

hyeee~ vsit belog sys yg cumil nih. ske belog sys ;)

**hudalulu** said...

eda : hye eda~~~ =) wah comel ker?mekasih darl..... lawat lah selalu ey..heheh

Nyze The PumpkinBee said...

love her voice....
^__^

p/s:suka main guitar juga... tapi xlah hebat... do visit my blog and listen to my froggy voice too..

^__^

siti fatimah said...

ainan da dlete semua video dia :(

**hudalulu** said...

siti : try youtube...still ade...hehehe