**Berita Terbaru Blogger Lain**

02 April 2011

[ semalam, 1st April 2011 ]

hye bloggers =)
macam yang korang tau, semalam last day i practical. last day jugak i bersama dengan coursemate/officemate i Maz. menangis jugak lah time nak berpisah balik tu. huhuhu. sebab beliau balik Klang. and i pulak balik Bangi. sedih babe. kalau kite dah rapat sangat dengan seseorang lepas tu tibe2 je berpisah. lepas ni mungkin dapat jumpe time sibuk2 nak konvo bulan September nanti. lame lagi tu. =|

so semalam member i namanya Hakimah a.k.a Ha dari Kelantan datang UKM sebab nak setel pasal borang konvo. so we all decide nak main bowling lah. bila lagi nak jumpa kan? so i dengan Maz pun amik Ha dari KTM Serdang. so, lets pictures do the talk! ^___^

on the way to MINES

time ni dah lepas makan. ganasnya cara i pakai lipstick haha

tak buang masa terus pergi Mines Bowling. yeay!!!

macam2 gaya ado hahaha

okeyh mamat yang termasuk dalam gambar i ni sangat hebat ok. jeles i!

H= HA M=MAZ F=FAI
i menang tapi masih tak puas hati sebab sikit sangat. huhuhuu


love this picture =)

kekeke kawan kitorang Ayu merajuk sebab kitorang bersuka ria tanpa dia. hehehe. sorry beb ko kat perak.

bye

1 comment:

Ayu Taufik said...

hahaha..siap msok ag status ak kt fb..mmg sje kn...menci tau..;P