**Berita Terbaru Blogger Lain**

18 May 2011

[ mr.boyfie featured in Wanita Hari Ini TV3 ]

hye bloggers =)
lame betul i nak tunggu pukul 12pm tengah hari tadi. kekeke. bukan ape, i saja nak tengok rancangan Wanita Hari Ini kat tv3. hahaha. padahal sebelum ni, kalau rancangan tu je i terus tukar tv lain. bosan lah tengok orang cakap2 bincang2 ni. hehehe. tapi hari ni, i siap berdebar2 pulak nak tgok rancangan ni. actually, ada benda lain yang i nak tengok. nak tau ape? mr.boyfie on air live okeyh kat Wanita Hari Ini. mampuih i kalau dia baca entry i ni. muahaha

gua macam kenal je mamat ni. sama tak dengan gambar kat belah kanan ni? =p

okeyh statement ni buat gua jeles giler!!!

8 comments:

safiyyah osman said...

hihihihih....best best:)

**hudalulu** said...

piya : u tengok ke? ngeeee

Sheeq ♂ ♀ said...

shikin tak tertengok la yunk..sebab bangun lambat..kuikuikui..tapi betol la, sejibik sejiban la muke mamat lam tb tu ngan mamat kat kanan tu..ngeh3

chemay said...

beliau hensemmmm
:)

**hudalulu** said...

yunk : hahahafai siap tengok kat dalam ofis lagi..hehehe.
sama kan muka mamat tu..kkekk

**hudalulu** said...

chemay : wah...hansemm kah beliau? tengok ke semalam?

cahayabintang said...

haha.fai,dy masuk WHI discuss pasai pa?

**hudalulu** said...

cik cahaya ; hahaha... pasai bos mana pilihan anda? lelaki or pompuan... auntie die dijemput and die kerja ngan auntie die...tu je..hahaha