**Berita Terbaru Blogger Lain**

13 June 2011

[ Fieza's E-Day ^__^ ]

hye bloggers =)

mood terkejut bila atas meja i ada 'benda' ni pagi tadi


bila i bukak dalam kotak ni

ngee comel je kan

actually, sabtu lepas bersamaan 11/06/2011 ofismet i, Fieza dah pun selamat menjadi tunangan orang secara rasminya. hehehe. dah plan nak datang, tapi takde kenderaan pulak. plus nak dating lagi =p hehehe. dapat tengok gambar aje pun ok lah kan.

pra-pengantin, Miss Fieza

mesti berdebar kan. sekali 2 cincin (cincin risik&cincin tunang) kena sarung kat jari yang sama =p

with her Fiancee - Mr Muadz

their 'hantaran'

"so Miss Fieza, Selamat Bertunang. cepat2 sikit kahwin tu ey. jangan tunggu lame2 sangat =)"

4 comments:

ken said...

looking sweet, congrats to the couple :)

Nens Collection said...

tunang pon dh grand...cantikk!!

**hudalulu** said...

ken : tq.. nnt i sampaikan kat diorang =)

**hudalulu** said...

nens : ngee...biasalah tunang zaman sekarang ni kan..hehehe