**Berita Terbaru Blogger Lain**

23 June 2011

[ isikan masa lapang anda dengan SUDOKU ]

hye bloggers =)

dah 2 minggu i tak berapa nak ade keje sangat kat ofis ni. almaklumlah, sambilan je kan. huhuhu. bosan tahap hyper tu tak payah nak cakaplah. mau tak bosan bila takde keje? nak tunggu 8 jam kat ofis without nothing to do. haihhh! kalau ade keje pun, satu hari je dah boleh siap. lepas tu next day, dah takde keje balik. bosan! waaaa.

bila dah takde keje ni, i dengan ofismet i pun ape lagi, bergosip sakan lah. daripada hal serius sampai hal merepek yang bukan2. bila ingat balik, boleh tergelak sorang2. now dah penat nak bergosip, maka terjadilah satu entry untuk hari ni.

straight to the point lah. kadang2 bila dah boring sangat kat ofis ni, i suka main SUDOKU. korang2 yang suka nombor2 ni mesti tau main game ni kan? at least, otak i bergerak jugak nak fikirkan nombor2 tu semua untuk diletakkan kat tempat yang sesuai. bulan 4 hari tu baru i belajar main game ni dari ofismet i. hehehe lambat kan baru i tau caranya?


bagus jugak main SUDOKU ni sebenarnya. boleh buat otak korang sentiasa berfikir secara kreatif. wahh gitu. tapi i takde lah terer sangat. kadang2 amik masa yang lama jugak untuk siapkan 1 puzzle tu. biasalah budak baru belajar kan. ngeee. so, better habiskan masa ni dengan main game SUDOKU ni kan?

ok, i nak sambung main SUDOKU ni. hehehe


6 cupcakes & 1 dozen Whoopie Pies dengan harga RM18 daripada RM36 harga asal? -klik sini-

Dapatkan hari ini juga SamsungGalaxyS2 lebih nipis, lebih laju. -klik sini-

8 comments:

azu said...

wah..rajinnye huda beli buku sudoku.Azu dulu wat sudoku kt paper je..syok plak wat satu2 cm gtu..klo buku, haram xabes la:)

nurfatiha blacky said...

wah.suka maen sudoku nie. :)

Sheeq ♂ ♀ said...

shikin pernah skali maen sudoku..yg kat lam newspaper..pastu tak dah..hahaha..nnt kalo shikin takde keje awal2 praktikal nak bace novel la..huhu

Nens Collection said...

hehehe..slalu tgk buku ni kt kdai..tp mls nk beli n buat..hohoho

**hudalulu** said...

azu : hehehe..huda pun lamabt je nak habis buku tu.. kalau rajin, baru buat.hehehe

**hudalulu** said...

nurfatiha : kite samelah eyh ? hehe

**hudalulu** said...

yunk : u kan banyak bekalan novel...get ready je novel tu dalam handbag ok... =)

**hudalulu** said...

nens : hehehe..dulu huda lgi tak pandai langsung main. bila tau, excited sampai beli.hehe :p