**Berita Terbaru Blogger Lain**

28 June 2011

[ Segmen | Mari Memasak Bersama Chef Huda ]

hye bloggers =)

hehehe. i sebenarnya nak perkenalkan segmen terbaru dalam blog buruk i ni. ngeee. malu lah pulak =p. so segmen ni i namakan "MARI MEMASAK BERSAMA CHEF HUDA". i bukan lah pro sangat dalam bab memasak ni. but at least, i cuba kan? bukan masak berat2 pun. senang2 and ringkas2 je. so far baru ade 4 resipi dalam segmen baru i ni. lepas ni, kalau i ade belajar apa2 resipi i akan kongsikan dengan korang semua dalam blog ni. kot2 korang ade idea tambahan lain untuk dimasukkan dalam masakan i tu, korang boleh tinggalkan komen je. sharing is caring maaa.

almaklumlah, umur makin meningkat. dalam beberapa tahun lagi, i pun akan kahwin. wahhh gatal sangat! hahaha. tapi betul lah kan. kira macam persediaan awal maaa. hehehe. perut suami nanti kena jaga maa. kang tak memasal carik lain. choi sangat kan. =p



so antara resipi yang i dah buat, ade je i letak kat belah kanan blog i ni. baru sikit je. InsyaAllah kalau ade kesempatan, i akan tambahkan lagi resepi2 i ni. last i ucapkan, Selamat Mencuba!



Dapatkan Blackberry Playbook eksklusif di Maxis hanya dengan RM990 beserta plan Maxis yang diberikan! -klik sini-


Masalah perut buncit? inginkan perut dan pinggang yang cantik? masalah dapat diselesaikan dengan melakukan body treatment di Bizzy Body. -klik sini-

4 comments:

Nava.K said...

I want the petai, yummy with plain rice.

**hudalulu** said...

nava k : that is not petai. we call it PERIA. hehehe.. next time i buat resepi yang gunakan petai pulak. ok.
heeheh

dota yaww ! said...

Good Job,learn more to gain knowledge of cooking....

dota yaww ! said...

Good Job... learn more to gain knowledge of cooking.. enjoy life when you create new thing in cooking.
keep it up...