**Berita Terbaru Blogger Lain**

12 September 2011

[ Selamat Hari Raya Semua =) ]

hye bloggers =)


dua minggu i tinggalkan blog buruk kesayangan i ni. kesian die kan? so mulai hari ni i kena berkasih sayang dengan blog buruk i ni. bukannya apa. selama dua minggu tu kan i memang busy. busy raya satu hal. pastu last week, seminggu i batuk dengan selsema akibat penat beraya tau. kesian kan dekat i? pastu last week pun dah start bekerja semula tapi kerja dah menanti dari sebelum raya lagi dah. so i terpaksalah setelkan kerja i dulu. now kerja pun dah setel, hati pun dah senang baru lah boleh update blog. teheeee. ni pun i still lagi batuk ngan selsema ni. ermmm so sempena kita masih lagi di bulan Syawal yang mulia ni, i nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN seandainya i ada buat salah silap yang i sendiri tak perasan. 0-0 eyh. ngeeee. jumpa lagi next entry =)

1 comment:

0nenanina Vanilla said...

samat hari raye maap zahir & batin :-)