**Berita Terbaru Blogger Lain**

09 February 2012

[ Gambar - It's Family Holiday =) ]

hye bloggers =)
minggu lepas lepas je habis exam kastam tu, my family and i terus je shoot gi Melaka untuk holiday. yeahhhh! so, ini adalah entry bergambar. jangan rasa bosan eyh. dan buat tak tau je kalau ternampak gambar i dengan cubaan untuk menjadi model. dah lame tak beraksi depan kamera katekan. teheee..

penginapan ditaja oleh Hotel Seri Malaysia

Datuk & Datin

me & my lil sister

MELAKA RIVER CRUISE

BECA

BREAKFAST

ZOO MELAKA

MENARA TAMING SARI

A' FAMOSA

lepas dari singgah A'FAMOSA ni, tengok datin memag dah tak larat nak berjalan. hahaha kesia. lagi pun dah lewat petang. so kitorang terus cari makan and then balik rumah. so holiday selama 2 hari 1 malam yang sangat seronok. mungkin sebab dah lama tak holiday ngan family. selalu ngan mr.boyfie je. eyh? haha. thankz to my datuk & datin di atas tajaan percutian ini. at least dapat jugak puterimu ini menghilangkan serabut kat otak ni. =)

4 comments:

Sheeq ♂ ♀ said...

Menara Taming Sari!!A'Famosa!!Waaa tempat2 kenangan kali pertama jmpe key tu..hehe =') Dataran pahlawan lagi la..

Sue_Echan said...

penginapan ditaja? wow...

**hudalulu** said...

shikin : aiseyh... teringat kenangan dulu lah tu.. hehe

**hudalulu** said...

sue : haah penginapan di taja... hehe :)