**Berita Terbaru Blogger Lain**

25 April 2012

Nuffnang | 100 Tahun Nestle DiSisimu

hye bloggers =)



pagi tadi macam biasa yang selalu i buat bila sampai ofis ni, mesti on pc dulu. amd then bukak email, fesbuk, blog dengan Nuffnang. hahaha wajib tengok Nuffnang sebab nak tahu berapa unique visitors yang jenguk blog buruk i ni. ngee. and i perasan ada sesuatu yang berbeza dengan home Nuffnang hari ni.


taraaaaa. tengok yang belah kanan sekali tu. ada pasal Nestle kan? Nuffnang kerjasama dengan Nestle, eyh silap. Nestle kerjasama dengan Nuffnang sebenarnya. haa baru lah betul. so i pun saje lah try2 click here and there. ohh rupanya Nestle nak kita sharekan kenangan/cerita korang bersama Nestle. macam menarik kan? i memang teringin nak join benda2 alah camtu. mane tau, kalau ada rezeki boleh menang ke. betul tak? hadiah pun not bad woooo cash tu. korang boleh cek kat sini. setiap bulan ade hadiah tu. masyukkkk. hahaha. kalau takde rezeki pun takpe. sekadar mencuba apa salahnya. hehe


tarikh tutup memang sangat lame lagi. korang boleh refer kat gambar atas ni. kalau taknak sangat refer, i bagitau je lah. Nestle bagi masa kat korang yang nak join contest ni sampai 30 November 2012. so ade masa lagi about 7 months. korang klik kat "Submit Your Incredible Story Now" tu. lepas tu nanti korang kena isikan maklumat peribadi sikit lah. takkan nak masuk contest tapi taknak bgtau nama pulak kan? haha. lepas tu korang boleh pilih produk yang dihasilkan oleh Nestle untuk dijadikan cerita paling meletupsss korang. ngee. just ikut je langkah2 die. simple!

kalau i jadik masuk contest ni, korang2 semua doakanlah kejayaan i tau. and kalau korang pun masuk contest ni, i ucapkan GOOD LUCK EVERYBODY. hehe. so jom kita tengok sebahagian produk yang Nestle keluarkan. teheee.


Kadang-kadang kita makan sesuatu kita tak tengok pun keluaran mana kan? semuanya main ngappp masuk mulut terus. termasuk lah i. hahaha. emm dah tengah hari gini lapar pulak tengok maggi tu. lagi2 maggi hot cup tomyam. woohoooooo. hehe.

bye

3 comments:

Rozuan Ismail said...

semoga berjaya =)

Pengumpul Blog said...

good luck my friend.

**hudalulu** said...

rozuan & pengumpul blog : thanks yeah :)