**Berita Terbaru Blogger Lain**

12 July 2012

Nuffnang - BE DiGi Seribu Sejam

hye blog readers =)


hehehe. hati berbunga mekar pagi ni tau. guess what? ngeee pagi ni i bukak je pc ofis i ni, first thing i kena cek email. pastu i akan bukak Beautifulnara ngan murai.com. hah, gosip artis sangat kan? =p pastu i akan bukak berita harian@berita hairan. tajuk taknak kalah! kekeke. and tak lupa jugak i akan bukan Nuffnang. so bila tengok Nuffnang, ghupenya ada BE baru yang dok melekat kat blog buruk i ni. suker sangat tawww heee. ok, terover.


kalau entry sebelum ni i cerita pasal Nuffnang, entry kali ni pun i cerita pasal benda yang sama jugak. almaklumlah duit kan? sape tak eksaited. muahahah. so, BE kali ni i dapat daripada DiGi. thank you DiGi and Nuffnang!

"DiGi Seribu Sejam"
"DiGi Seribu Sejam" ni ala-ala contest jugak lah bermula 3-31 Julai 2012 dari jam 9.00am sampai 9.00pm. kepada pengguna DiGi, korang kalau bernasib baik mungkin bertuah untuk memenangi rm1000. dengan syarat anda mesti topup prepaid korang paling minima RM15. and kalau korang adalah pelanggan yang ke-5000, RM1000 tu adalah milik korang. hehehe.


kalau korang nak keterangan lebih lanjut, korang boleh klik SINI yang akan direct ke page contest DiGi Seribu Sejam ni. abah i pengguna DiGi. minggu ni i balik rumah paksa abah i topup lah. mana tau kot2 ada rezeki ke kan kan kan. GOOD LUCK!

bye

5 comments:

Phat said...

wah meriah dapat BE

KM said...

tahniah dapat BE...pasti gumbira

**hudalulu** said...

Phat : meriah kan? hehe =)

**hudalulu** said...

KM : tenkiu... gembira sangat2 dah ni! =)

Myvitrd said...

ingatkan tadi Digi bagi RM1K untuk sejam punya BE.. hehehe