**Berita Terbaru Blogger Lain**

11 September 2012

Nuffnang - BE DiGi Smartplan Zero & BE DiGi DEP Revamp

hye blog readers =)


Alhamdulillah... rezeki bulan ni datang tiap minggu rupanya. Nuffnang sekali lagi beri kepercayaan kepada blog buruk i ni dengan Buffered Earning yang sangat2 dinantikan semua blogger kan? hehe. tak pun, cube korang cek akaun Nuffnang korang kot2 ade BE baru yang sama dengan i. haaaa. cepat pegi cek. hehe tq Nuffnang! minggu ni pun i dapat 2 BE sekali gus macam minggu lepas. tak percaya? korang boleh klik sini =)


2 BE on going yang belah atas tu i dapat minggu lepas. yang dalam kotak merah tu pulak i baru je dapat hari ni. jom cekidaut ape yang patut dengan BE baru ni. hehe ^_^




tu dia. kali ni BE datang daripada I follow you. hehe daripada Digi, Always the smarter choice. haaa meh nak cerita sikit pasal DiGi Smartplan Zero ni kat korang yang ade angan2 nak tukar device baru dengan amik plan dari DiGi. sekarang DiGi tengah buat promotion dengan beli mana2 device daripada diorang ni dengan tanpa kontrak. i ulang balik ey, T.A.N.P.A K.O.N.T.R.A.K! mau tak terkejut i bila dapat tau pasal benda alah ni. 

so, DiGi Smartplan Zero ni, menjanjikan tanpa kontrak yang perlu korang tanggung. ada jugak special rebate bergantung kepada smartplan mana yang korang pilih. menarik? tertarik? dan pastinya the bomb lah kan! i kan memang bercita2 nak tukar gadget ni. haihhh. pening jugak nak pilih mana satu. bila ade je DiGi smartplan Zero ni, i macam terus tak pikir alternatif lain dah. haha. tapi dah cukup ke duit i ni? tu masalah i sekarang ni. huhu.

antara device yang boleh korang beli tanpa kontrak dengan DiGi always the smarter choice ni, jom tengok bawah ni.



fuhhh kalau i ada banyak duit sekarang ni, memang i dah rembat dah nset baru. huhuhu. sabar cik hudalulu. rezeki tu ada je. cuma belum tiba masa. ngee. amacam promotion dari DiGi ni? buat korang rambang mata tak? hahaha. tapi ada peringatan daripada DiGi ni.

korang kena baca ni betul2 tau. nanti jangan salahkan i sebab tak gtau. huhuhu. kang ada pulak yang nak saman menyaman i ni. tak baik gitu tau. hehehe. untuk keterangan lanjut, korang boleh terus ke laman web DiGi. atau pun call je DiGi Customer Service Helpline di talian 016 2211800. 24 hours lagi tu.

sekali lagi, a lot of thank you to Nuffnang and DiGi. Alhamdulillah. semoga hasil kali ni dapat menambahkan lagi duit simpanan i untuk beli gadget yang i idamkan sangat tu. =)

ok, bye

1 comment:

Nens Collection said...

WAHH..SONOK2..SEMOGA HAJAT DIIDAMKAN TU..SIKIT MS LG TERCAPAI EK..