**Berita Terbaru Blogger Lain**

03 November 2009

[bersama ALL TOGETHER]


31/10
setel sudeyh paper ko-k
macambiase goreng sampai hangit
guna tepung tempura
hangit pun makan jgkkk

02/11
setel sudeyh paper academic communication
saya boleyh cakap paper tu memang killer
nak baca article spent time sampai 15minutes
dengan soalannye ag yang tak berape nak best

abes paper academic comm tu
ALL TOGETHER meet again
hahahha
"nak makan kat ner?''
''pizza jom''
''jom''
okeyh
dua kereta gerak menuju ke destinasi
PIZZA HUT,WARTA
da lame tak kumpul camni
kami ade citer terbaru
terkejot mendengar dr pangakuan die
*nama tak boleh disebut*
untuk tuuutttt
pikir leklok tentang keputusan tuh
make ur best decision okeyh sayang
perghh
licin kami menghabeskan makanan itu semua
okeyh senarai menu
1)2 set hawaian chicken
2)2 set island supreme
3)1 set hawaian tuna
4)1 set peperoni chicken
3)3 mangkuk mushroom soup
4)1 spegheti bolognese
5)1 seafood lasagna
YUMMY
ITS TIME TO EAT

gilakkk
semuanye kebulur tak lunch ag
perot da berbunyik
mane taknye
exam paper jam 1200 till 1400
memang waktu yang melaparkan lah
moral value yang dapat dipelajari hari ini ialah
jgn tinggal nset dekat ATM machine yer fai
careless tol
hahaha

shida,pika,wani,fai,mun,nurula lot of foodsebelum makan
selepas makan hehehe
its tyme to pay
RM80.00



**p/s : to ALL TOGETHER, saya sayang kamu


"ilydmka"


7 comments:

B.E.R.Y.S said...

hehhee..sume melahap tak ingat dunia...wah3x..skrg aku lapar! nak melahap ape nie?? fai..anta mknn kat dorm aku nih!! ok??

cahayabintang said...

errr~bnyknye kalian semua makan....
isk2...fai,dah hbs exam ke?

**hudalulu** said...

cik berys : kat umah aku stok makanan da abes ler..
camne eybh???
hahaha...
bese la da ujung2 sem ni semua da nak abes

miz cahayabintang: aku bes exam awi selase next week la sayang..
huhuhuh..
ko biler?

B.E.R.Y.S said...

alorh..kat bilik aku pown mknn dah takde langsung nie..cmne nak wat?? korg duk umah mestilah ade stok lebih2x hasil perkongsian penghuni2x umah tue kan?? hek3x..bolehla share dgn aku..=(

**hudalulu** said...

usyh...
mungkin ade kot..
meh ler datang eyh cik berysss..
megi,nescafe,biskut lemau..
huhuhuuh

cahayabintang said...

hohho...awalnye habis...
aku hbs hari sabtunye...
tensi giler..

**hudalulu** said...

hhohohh..
tp aku tak balik kot...
sabtu ade hal kat kolej ler..
huhhuuh