**Berita Terbaru Blogger Lain**

09 December 2009

[ ice cream+chocolate? ]

pelik bebenorrr asenyer
bukan ape
terasa macam nak makan ice cream n chocolate
ha????
im not addicted to these things okeyh
even selalu owg cakap gurl=ice cream+chocolate
lau ade pilihan laen
saya takkan pilih untuk makan dua mende nie taw
tp
lately ni macam nak makan lak
erk
cemaner nie???
aduyai~~~
makin membesor la badan saya ni jawabnye
nak makan ke tak?
nak makan ke tak?
tapi nak ice cream aper???
nak chocolate aper???
hurm
dilema sungguh asenyer
ice cream~~~
chocolate~~~

YUMMY!!!


"ilydmka"

3 comments:

Izzatiness said...

hye there,

camana bole smpai blog ko tah? ;)

just drop by to let you know we have new shawls updated.

visit our blog-shop oke.

tq girls.

mizzbutterfly said...

ko rindu kat aku kan..that y ko rase mcm nk makn ice cream or chocolate kan.??kan..??kan..?? baek ngaku...

**hudalulu** said...

cik rerama... : ahah...
memang rindu kat ko gak...
rindu nak balik bilik kat amin jgk...
ngeee~~~~