**Berita Terbaru Blogger Lain**

28 January 2010

[ comelnye mr.boyfie baru saya =) ]

okeyh
entry b4 dis da gtaw pasal my new mr.boyfie en?
now nak cerita gelagat die lak
da dua hari saya tak jenguk die
sebab saya busy
hari ni saya masuk rumah die
saya tgok die takde
sangat sedih taw =((
tak lame lepas tu die balik
upe2nyer die majuk ngan saya
sebab saya tak bagi die makan
n die rindukan saya
ouh~~~
soooo sorry
die buat muke merajuk dengan saya
tp sangat comel
hehehe
lau camni nak wat die majuk lagi la
kehkehkeh
lepas saya bagi je die makan
die da senyum balik kat saya
happy jerrr
wawawawawa
macam betol2 hidup je pet saya tu
padahal game je pon
tp per ade hal
janji tak kacau orang lain
en en en(klik pada gambar untuk tumbesaran)
orait~~~
nk gtaw sumthing ni
try tgok kat notification kat pic tuh
"your pet is hungry and missed you"
comel kan???
so saya teros je datang uma die
n takde la die lari dari rumah lagi....
=)))



7 comments:

nurhuda abdulrahman said...

karang betol2 muka boyfie ko jd cam pet ko tuh mau menangis lagu berharkat kang..
hakhak

**hudalulu** said...

hehehhe..
tak maw la sampai camtuh sekali...
wawawawawa

CHICKY SHEEQ said...

biru.....avatar...hihik

**hudalulu** said...

sebenarnye bukan yang tu sheeq...
gambar die yang lain..
tp die akan kuar gambar yang tuh...
hohohoh

eija said...

hye...thanks for following me dear friend...do keep in touch k... by the way...mane nak download lagu kat blog awak nih ek....saya suka lah...

**hudalulu** said...

hai eija....
welkam2..
hhoohohoh...
erm..
cube try downlaod kat 4shared...
tajuknye...ku katakan dengan indah

eija said...

okey thanks...