**Berita Terbaru Blogger Lain**

25 February 2010

[ apple BESAR tuh !!! ]

tetiba semalam petang nset saya berbunyik lagu "blow me a kiss"
credit to "star'iz" sebab kenalkan saya dengan lagu tuh
msg taw bukannya call =p
upenyer NURUL minta saya n kawan2 tolong die niaga malam td
nak taw niaga ape?
tu da terpampang kat title tu kan da tulis
apple BESAR la
kalau tak paham ag biar saya translate dalam english
BIG apple lorh =D
we olls bukak stall kat foyer and susun2 donut yang sedap2 tuh
den tunggu tak lame pun da ade customer
yeay!!!!ni muke2 buruh yang tak dibayar gaji keyh
walaupun takde gaji
tapi we olls maintain gumbira + senyum
pelayan yang bagus ye yang bertudung biru tuh
amikkan untuk customer lagi
hehehehe

pergh~~~
terliur ke tidak?terliur ke tidak?terliur ke tidak?
(sila baca ikot nada datin WANABE)
saya tgok donut2 yang sesedap nie
manyak kan???
ade tiramisu,cappucino,alien,chocoholic,teen queen
adeh banyak ag la
tak tersebut saya
(sebenarnye saya tak taw sangat name2 donut tuh =p)

haaaa
yang ni pulak special customer
sebab ape special???
sebab diorang beli 6bijik donut
and kitorang wat promotion
sape beli 6bijik donut dapat free kotak donut tu and boleh bergambar
hahahaahah
bagus tak promotion kitorang
+ gambar2 tuh nanti di tag dalam fesbuk
kehkehkeh
tahniah kepada customer special ni keyh =)

ha yang nie lak
nampak minah arab tuh?
die nak sangat saya letak pic die
(shera...sila belanja aku vanilla blue ice blended keyh)

haaaaa
yang nie tuan stall BIG apple semalam
upppssss
silap~~~
tuan blog ni haaaa
sorry NURUL
hehehehe
and duit2 yang ade tuh hasil dari jualan semalam
wow!!!
ade tak perfume bawu duit???
kehkehkehkeh

**nota apple BESAR : jualan BIG apple nie actually nak support team marketing kolej.....and tahniah kat NURUL sebab da berjaya wujudkan jualan ni n permintaan dari student pun ramai
juz banyakkan lagi jenis donut2 nie keyh....chaiyok!!!



9 comments:

nurhuda abdulrahman said...

yeah.
huda belanja huda.
amacam?okeh tah ayat tuh.
hikssssss

**hudalulu** said...

huda rahman belajna hudalulu en???
hahahahaha

★ bintang ★ said...

wahh..
ad nmekuh lah situ..
hudalulu kne blanjew big apple cmnih!
haha~
=))

**hudalulu** said...

hehehe...
lai...lai...
meh datang amin ler......hehehehhe
tp tataw la ade stok ke tak..kehkehkeh

B.E.R.Y.S said...

wahhh!! tenkiu manyak2x kengkawan..tolong promotekan apple besar nie..muahhahaa..=))

**hudalulu** said...

berrys : no prob punyerrr.....

miaishika said...

waaa~~bnyk tl bisnes big apple skang...dri foyer hingga dri blik ke blik~~
perfect r kowanh..glak kntang rjen~~gud2~~keep it up darl

**hudalulu** said...

miashika : hehehhee...
teng kayu2....
jom datang rami2 ke amin...
ade ABC
hehehe

Eyza said...

wow!! big apple!! faveret ok.. smlm bru je mkn kat alamanda... =p