**Berita Terbaru Blogger Lain**

24 February 2010

[ berdekah sorang-sorang.kahkahkah!!! ]

punyela bosan saya malam tadi
pikir punye pikir punye pikir
nak tgok gambar lawak+kelakar+funny+seumpama dengannye
"untuk mencari gambar2 itu semua.anda boleyh ke laman web google images"
(ley jadik duta google en???)
kahkahkah
here's some pixies

perghhhh
inilah emoticon asal yang sebenarnye
baru la saya taw yang kucing ni semua inspirasi emoticon
yang ade kat nset n so on tuh
oooouhhh~~~~

agak2 kalau u olls kalau naek teksi and cakap nak g jalan kat atas nie
ape driver taxi tu respon?
alamat kene maki ler korang kan~~~

husyhhhh
tak beragak~~~
kat mesia ade tak
siap boleh pilih gurl ag dalam toilet tuh
canggih towl zaman skunk nie

ini barulah bebetul punye kereta lembu
yang ade kat mesia ni fake semuanya

tolong save the ''whale''
da makin pupus da version yang nie

kesian saya tgok keldai ni
kejam punye manusia
letak beban sampai terangkat keldai tuh

sekali tgok memang awek ni cun punye la
makanan yang die makan pun ''cun'' seyh
hahahahaha
kepada yang free hair, nak makan sila hati2 yer
yang bertudung jugak
kunk tak pasal2 ade sup tudung

zaman nenek tu dulu maner ade game counterstrike nie
bile ade cucu baruler dapat belajar
"nek...posisi cantik da tuh...aim...aim..."

kahkahkah
baek...faham!!!

like father like son la kan???


nota tgok pixies ni semua : tensen da 3ari tak lekat kat bilik waktu malam.so malam tadi meluangkan masa bersama bilik tersayang after setel je grop discussion yang abes awal...
heheheh...hahahah..kahkahkah...kehkehkeh...kokekoke..... =D

4 comments:

miaishika said...

hahaha~~siyes lawak r...tang toilet tu..ngan tang kete lmbu tu r..haahah~~~

**hudalulu** said...

miashika : ketawa kan pengubat segala macam penyakit idop..
hehehe =)

cahayabintang said...

hahhha...menyempat ko fai cr gambar2 tuh...kete lembu tu unik sey~ nak jugak! wawawa....

**hudalulu** said...

dila : haaa...amik laaaa...aku kasik free jer....
hahahaha