**Berita Terbaru Blogger Lain**

06 March 2010

[ jauhnya sweden tu ]

huhuhuhu
sweden tu kat maner???
jauh tak???
saya bz sangat hari ni
ni pun badan letih tapi still tak boleh tido
bile saya sampai je bilik saya terus on laptop and sign in fb
first thing saya nampak

"You praktikal habis next month, kalau rework kat Sweden sampai bulan June.. if not for sure u can go"

(ni status mr.boyfie masa saya memula online)
dalam hati da tertanya-tanya
betul ker mr.boyfie saya ni?
huhuhuhu
cemane agaknya saya nanti bile die jauh dari saya
tapi tapi tapi
tetiba mr.boyfie cakap ngan saya die tak dapat tidow malam ni
sebab fikirkan bende tuh
rupe-rupenyer ade benda yang menghalang die pergi ke sweden
soooo pity of him
juz sebab bulan 4 ni suppose die habis practical
after dat ade report presentation and nak daftar degree
so mr.boyfie saya da lepaskan peluang yang mungkin datang seumur hidup sekali jer dapat
hurmmmm
but what if he can go there???
should i stop him???
of coz i dont do dat
gilerrr aper???
dat is for his future babes
im happy when he's happy
but sadly
deep in my heart i'll miss you too much okeyh sayang!!!
mr.boyfie cakap ''takpe la takde rezeki.maybe next time''
yes darling
next time we must go TOGETHER
ahakk kss s
=D

nota sweden : sorry la sweden...mr boyfie saya tak dapat datang sana jumpa you.maybe die lebih perlukan i kat malaysia nie...hahahaha.gudbye sweden =)


7 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

alololo..
cmelnye..
sweden ek..
kte p tatau ceruk mane ngara tuh..hehe..

**hudalulu** said...

cikfasya : hohohoho..taknaaak da amik taw sweden tu kat maner/sebab die pun tak jadik pg..heheheh

.khai. @ drcomot said...

jauh tu sweden..
xpela, cinta sjati jauh mne pon boleh jer.. ahak

**hudalulu** said...

khai : hahaha..betol jgk...
tp bukan sekarang..kokekoke

johnlabu said...

xpe...jauh dimata dekat dihati... :)

adnil linda said...

hargai mase bersame...hehehehe....

*tataw maw tulis ap...

**hudalulu** said...

john labu and adnil linda : hehehe...jauh dimata dekat di hati, jiwa raga semua ade la...
hohohoh...tersangat menghargai waktu2 kami bersama...kehkehkeh..tp die tak dapat pergi pun..hehehehe