**Berita Terbaru Blogger Lain**

12 March 2010

[ macam 1st time lak saya naek komuter ]

haip haip =)
saya kat umah sekarang nie
semalam lepas abes je kelas kaedah penyelidikan
saya terus siap2 nak balik rumah
aduh punyelah tansion saya dalam kelas semalam sebab ade presentation
mane taknye~~~
slide show presentation buat dalam masa 2jam sebelum kelas bermula
gilerrr aper???
da la merangkap ketua kumpulan
matilaaaa~~~~
okeyh abes je kelas terus mintak tolong housemate hantar ke komuter ukm
kali nie saya balik dengan keadaan kelam kabut
dengan event minggu ni ag
saya lagi jadik ketua
terpaksa serah tugas kat anak buah saya
aduh da melalut panjang da saya nie
semalam naik komuter dari ukm sampai kl sentral okeyh je
saya pun dapat duduk
yang paling tak tahan bile naik komuter dari kl sentral nak sampai kat klang
gilossss!!!
punyela ramai orang macam ulat taik
padat nak mampos
bukan setakat berlaga peha ke peha
bontot ke bontot
tp yang perut boroi tu da berlaga dengan perut saya
aduyai~~~~
tak bley tahan nak ketawa
terus msg ngan rumet,wany
hahahahah
kalau bau tu tak usah cerita la kan
memang macam2 bau yang ade
takkan nak cakap perut saya boroi jugak
ahhh pelisssss
kehkehkeh
saya terperasan la sorang mamat nie
erkkkk ensem la jgk kan
die pun same je macam saya
nak terbantai ketawa kuat2 dengan keadaan dalam komuter tuh
sampai kat klang la saya memang tak dapat duduk
aduyai~~~
sampai klang lak kene drive kete pulak balik ke umah
sunguh ler penat
saya pun da penat nak menulis nie
saya stop eyh
hehehehe

nota komuter : cam taknak naek komuter ag da.tak sanggup la nak berlaga2 tuh.lau dengan artis, nak la jugak.hahaha...umi...abah...bile nak beli kereta untuk along nie???kehkehkeh.

nota sedih : malam ni da kene balik ukm semula.minggu ni ade event under ko-k.selase lak ade exam.minggu depan ade dua jemputan kahwin.bile nak balik umah lagi????setiap minggu sekarang ni bz memanjang!!!wawawawa



6 comments:

cikTi said...

naik ktm mmg,.
sakit ati..asik bhimpit2 je ngn orang2 yg beraneka pesen dan beraneka bau..
tp tpakse,,naik jgk,.ehehe

**hudalulu** said...

taw takpe...
naek je la....hohohoh

cahayabintang said...

sape kawin fai?

**hudalulu** said...

dila : kahwin apenyer????

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

huda amik kos ape kt ukm tuh??

**hudalulu** said...

cik fasya : huda amik ekonometrik dan statistik gunaan kat fep