**Berita Terbaru Blogger Lain**

02 March 2010

[ perlu ker nak tukar-tukar nset ngan kekasih hati? ]

hohohoh tired already after having my study
coz tomorrow i've an examination on 2pm
huhuhhuhuhu =((
perghhh
terasa duniaku berbeza kalau sehari tak hapdet
tu yang tak sabar2 tunggu siang n tewos hapdet skunk je la en
giloossss la saye nie
back to the topic
kalau da bercinta tu perlu ker sampai nak tukar2 nombor nset dengan kekasih hati?
dari dulu saya tak pernah paham
bukan ke kalau da tukar2 nombor nie akan menyusahkan orang lain?
huh~~~sungguh skema ayat saya
tp betol kan???
ye la
cube u olls fikir
contoh keyh
A ni nak kene call si B sebab ade hal yang penting
tup tup call punye call kekasih hati si B yang angkat
kan da menyusahkan tu nak kene bagi nombor nset kekasih si B
sebab si B tu tukar nombor dengan kekasihnye
silap hari bulan si A kacau kekasih hati si B ag susah
yela...nombor da bertukar
ha...saya citer ni u olls paham ke tidak??
kehkehkeh
esspecially if parents call
ha...lagi la susah kan
ape tujuan tukar2 nombor nie?
sebab nak buktikan kejujuran??
buktikan kejujuran sampai susahkan orang lain???
isyh...isyh...isyh....
hehehehehe
tu cerita dulu
tak taw la kalau sekarang ni pun masih ade jugak
kekasih yang nak tukar2 nombor nie
macam2 kan manusia nie
=))saya gune nset ni je taw
motip?????
otak telah dimasuki air

nota nset : teringatkan kat kawan lame mase sekolah dulu yang tukar nombor nset ngan kekasih hatinye.pape pun,kene thankz kat die jugak nie sebab jadik inspirasi entry kali ni.kehkehkeh =p


11 comments:

B.E.R.Y.S said...

takyah tukar-tukar..curik je terus..muahahhaaa..=)

Fatin Razali said...

huhh..aq plg mnyampah couple tuka fon..ayt mreke akn bbunyi bgni..

"erk..sorry,call no yg lg 1 eyh"

motif nk tuko2?nyusahkan owg jek..

epalejau said...

emmm..tak penah lak epal tuka number ngan die..memang itu sangat menyusahkan..bukan susahkan org len je. susahkan diri same..:))

Nurul Ain said...

owh, ade gak ek y tuka2 num phone..xpnah dgr lg..y tuka2 phone ade la..hehe..

(^.^)

**hudalulu** said...

semua : yang tukar2 nset tu ley pakai lagi la sebab tak nyusahkan orang lain...yang dok nak tukar nombor nset tu jugak nape???yang tu betol2 nyusahkan orang lain...
adeh....tak paham~~~~ =I

luZ a.k.a MLM eXpErtS said...

pe la yg best tkar2 ne...
aku pn xtaw la...

kEtAQ said...

xperlu xperlu
hohohoho~~
tmbah2 yg ske berskandal tuh an
t kantoi
agagagaga~~
=p

★ bintang ★ said...

ad dgr gak sal kes nih n terkena gak ngan situasi nih..
gler ssh maw k0ntek..
huhu~
xm0 wat cmnih haa~
;p

**hudalulu** said...

ketaq : adeh yang tu ag la...da la skandel banayk..t nak mencipta ayat nak menipu ag..hahaha

sys bintang : hehehe...susahkan???
hohohoh

syikinshuhaimi said...

cm susah je klau tukar2..
klau nk th kejujuran jgnlh smpi dri sndri yg merana..hehe

**hudalulu** said...

sys sykin kawan sys bintang : betul2..banyak care lagi nak buktikan kejujuran..yang elok2 jer..heheheh