**Berita Terbaru Blogger Lain**

10 March 2010

[ seandainya ada jodoh antara kami ]

macam biasa
sambil2 buat nota saya mesti tengok2 fesbuk jugak
sambil2 mengomen kat status
sambil2 tu jugak bermesej2 dengan mr.boyfie
tetiba dapat notification
''aboy van lampard posted something on your wall''
ngeee~~~
jarang sangat mr.boyfie tu nak tulis something kat wall saya
kalau komen kat status tu biase la
hehehehehe
bace punye bace
perghhhhh
terkejut + terperanjat saya tengok ape yang mr.boyfie tulis
hisyhhh die nie bior betul jer
kehkehkeh
padahal dalam hati da blushing2 okeyh
malu siotttt
hahahahaha
sesape yang ade fesbuk saya tu ley lar tengok ape yang mr.boyfie saya tulis
sayang...sayang.... =)

''ya ALLAH seandainya benar jodoh ku dengan die maka dekatkanlah die dengan ku.tetapi seandainya die bukan jodoh terbaik buatku maka jauhkanlah die dari aku''

tu bukan kereta die
''bebeh...kamu buat saya kelu tak terkata.hahaha''

9 comments:

Alynn Notnot said...

sweet :)

**hudalulu** said...

alynn : hohohoh..thankz dear~~~

~HaNna~ said...

nice...:)

**hudalulu** said...

hanna : tq sayang.... =)

widda_me said...

hehehehehehehe

cik bunbun said...

so suwettttt! ;)

**hudalulu** said...

cik bunbun : thankz der....=))

adnil linda said...

amboi...mr boyfie kamu sungguhla kiut di saat menaip ayat itu..hehehehhe

*bila la mychenta nk blaja wt ayat2 terharu gitu...

**hudalulu** said...

adnil linda : heheheh..kiut ker?
kehkehkeh