**Berita Terbaru Blogger Lain**

21 May 2010

[ cameron highland...here we come!!! ]

hati ni dah tak sabar nak melancong nie
heheheheh =)
alaaa melancong ke cameron highland je
esok pagi nak gerak dah
pergi dengan kawan2 yang senget dan jugak sengal
4 orang naik satu kereta je
saya,wani,ima and mun
penginapan kat sana semua ditanggung beres da
bawak diri je ke sana
doakan perjalanan kami pergi dan balik selamat yea bloggers
love you all lah
nantikan update saya akan datang cerita pasal cuti2 mesia saya ni keyh
*****************************************
huhuhuhu
lame betol rasenya tak jumpe my mr.boyfie
i miss him so soo sooooo much
i want you so badly its my biggest wish
dah plan nak tgok wayang same2
robin hood and lagenda budak setan
duhhh bile eyh???
''sayang..i miss you''

9 comments:

iemahim said...

robin hood x best.......
slamat ppegi n blik k...huhuuu...

Liyka said...

smoge pjlnan kamu selamat pegi n balik ye.. enjoy ur day !

::cdot the dot:: said...

miss u too...

.JueJay. said...

hepy holiday :)

yan said...

have a nice day in cameron highland :)

feel free,go here :)
izyan's

'AQILAH said...

bestnye :) makan strawberry dengan murahnye di sana ...

**hudalulu** said...

all : alhamdulillah...dah selamat sampai kat kolej petang td..
seronok sangat bercuti..
nantikan entry terbaru pasal percutian saya k..
love you all =)

Khadijah Zek said...

wah..best nya...=)

mR.sYaH said...

wah bestnyer dpt gi saner.. sy xpas2 lg nk gi genting highland... hm..