**Berita Terbaru Blogger Lain**

17 May 2010

[ 1st contest - BEST VACATION PHOTO CONTEST ]

tengah2 blokwalking terjumpa contest ni
mula2 tengok dulu tarik tutup
okeyh fine saya masih belum terlambat
okeyh ni first contest yang saya join
contest daripada mekchu
maka gambar yang saya pertaruhkan
untuk contest yang kali pertama ini ialah

okeyh disebabkan masih lagi bergelar student
maka saya memang takde duit nak holiday jauh-jauh
dalam malaysia jugak the best lah
boleh promote cuti-cuti malaysia sekali
kan kan kan
tak percaya???
tgok tempat dalam gambar nie
cantikkan!!!
ceritanya macam nie
disebabkan pada hari kejadian elektrik di UKM terpaksa diputuskan atas sebab-sebab tertentu
maka mr.boyfie ajak saya pergi tempat ini bersama-sama kawan-kawannya
dapat jugak saya lupakan sekejap assignment yang waktu tu memanglah sangat membebankan
''thankz sayang =)''
semuanya 8orang yang pergi
we have soooo much fun there
the place was soooo cool and cold
hehehehe
memang best kalau wat bbq sekali kat situ
upppssss sori cerita da bukan main panjang
tapi tak gtau pulak kat mane lokasinya kan?
AIR TERJUN CHAMANG,BENTONG
tarikh holiday pulak
07 MARCH 2010
cerita pasal tempat ni dah pun saya update sebelum ni
boleh tengok dekat entry ni
so mekchu amacam tempat nie?
best kan???hehehe
saya mudahkan kat sini lah
nama glamer : hudalulu
lokasi : AIR TERJUN CHAMANG,BENTONG
tarikh : 07 MARCH 2010

**all bloggers,wish me a good luck eyh**

17 comments:

mama zharfan said...

salam ziarah sambil tgk pic..good luck!

churalliya said...

nice blog.. thanks join contest..
-checked by mekchu-

farah said...

amy penah pegi sini...mmg besh...
gud luck dear:)

izansalleh® said...

good luck! ;)

**hudalulu** said...

all : thankz semuanya~~~ =)

Mr Rulez said...

elOw..nk try masuk gak lar..mn tau leyh menang ker..hehe

hans said...

good luck

maisyara Pot! Pot! said...

nice picture lorrr... hehehe.. :)

husnazainal said...

gud luck..!!!!!

mmg cantik la this place...

miEz haNeM said...

wah..
heppi tgk kamu:)

**hudalulu** said...

mr rules : da join lom?tapi da tarikh tamat semalam.sempay join tak?

hans,mysara,husna and hanem : thanks semuanya....cantikkan tempat nie..best tau...jom sume2 serbu sane... =)

Sesumpah said...

wahhaa bestnya bervakasi


ceh apa punya perktaan lah

**hudalulu** said...

sesumpah : tu lah perkataan english yang dimelayukan.hehehehe

PUPUT said...

gudluck hudalulu dear...^_^

**hudalulu** said...

puput : thankz dear =)

Lu'lu said...

law gila tempat..
nak pgi la nnt

**hudalulu** said...

lu'lu : cantik kan...best pulak tuh...pergi jangan tak pergi..kat bentong je..hehehe