**Berita Terbaru Blogger Lain**

14 May 2010

[ oohhhh....ladies coach aauuwww ]

okeyh...saya mengaku
saya yang lambat nak update dekat blog
pasal ladies coach nie
sebagai pengguna kenderaan awam yang dinamakan komuter
saya sangatlah berpuas hati dengan adanye ladies coach nie
bukannya ape rase selamat sikit dari sebelum ni

okeyh...just imagine waktu orang balik kerja
bertolak-tolak time nak masuk dalam gerabak
berhimpit-himpit lelaki dengan perempuan
belum masalah bau-bauan yang tak menyenangkan hidung
tambah kadang-kadang aircond lak takde
duhhhh sakit kepala saya ni
yang paling penting takdelah kejadian raba-raba ni
mintak simpang malaikat 44 tau
tak sanggup uuuuuuuuuu
(macam gambar atas ni)
senang citer memang baguslah ladies coach nie =)
kepada lelaki-lelaki diluar sana
keutamaan yang diberi kepada wanita mintak tolong hormat yer
jangan main redah nak masuk gak ladies coach ni
tak rase malu ker???
yang lain semua wanita tibe-tibe kau sorang je lain jantina
hahahahaahha malu kan?

tapi ade satu hal yang timbul
saya tak pasti nak cakap hal itu adalah masalah atau sebaliknya
bila dah semua wanita
ade pulak yang amik kesempatan wat 'direct selling'
ade jugak yang promote 'multi level marketing'
duhhhh ni satu hal yang memeningkan kepala
okeyh cube bayangkan
orang lain penat-penat balik kerja
terpaksa dengar lak orang membebel promote produk masing-masing
nasib baik saya tak jadik mangsa
saya tengok orang yang jadik mangsa tu sabar je la jawabnye
so macammane?
ENTAH
tapi kesimpulannya


saya suka LADIES COACH


7 comments:

.s.o.f.i.a. said...

fes of all, cikpialoveutoo.... he he.....

sana sini dok baca pasai koc wanita nie..... tgedik2 nak pi kl, nak merasa naik koc merah jambu.... he he.....

Biskoot said...

wah bagus lrt malaysia ni. tapi klu ada lelaki tlambat tiba2 tmasuk ladies coach. tnganga dia sampai next stesen. :D

tq krn mlawat biskoot.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wow.. sumi dah lama xnaik train.. nih pun dapat tau dari ayah pagi tadi... thanks berkongsi cerita :)

Ery Farieha said...

meh tgk my recent entry
laki sibuk nak masuk coach wanita kot!

**hudalulu** said...

sofia : jom datang kl....tp takdela die kaler coach tu pink.hehehehe

biskoot : memang pun..cm tak tau malu jer

aisumi : welkem =)

ery fariesha : omg...laki nak gak masuk ladies coach????

Kiddo. said...

tak pernah lagi naik ladies coach ni. hehe.

**hudalulu** said...

kiddo : jom r...........hehehe