**Berita Terbaru Blogger Lain**

02 May 2010

[ short sem bermula esok ]

huhuhuhuh
honestly saya sangatlah tak puas merilekskan diri kat rumah
balik rumah pun khamis mggu lepas
pas maghrib tadi saya dah pun sampai ukm semula
esok bermula la sekali lagi kehidupan seorang pelajar
selama tujuh minggu untuk 3 subjek
(sila klik untuk guna kanta pembesar)
yang saya tak puas hati ngan jadual short sem saya kali ini ialah
1) clashing waktu
mane satu kelas saya nak kene pergi nie?adeh
2) saya cume free ari khamis jer?
sedih okeyh
yelah kalau saya balik rumah hari jumaat
dapat kejap je merasa duduk kat rumah
okey enough complain fai
esok before kelas first start
terpaksalah kene pergi ke pejabat
setelkan hal clashing mengelashing ni
huhuhuhuhuu
okeylah
malam ni saya tido sorang
takde sape nak teman
tapi mr.boyfie kate nak teman saya tido
upppsssss
teman mesej sampai saya tido la =)
hehehehehe
ok semua
BYE~~~

4 comments:

miaishika said...

hohoho~~all da best tk short sem..lme r tu lpak umah
ecah lpak umah 1 hari stgh je..huk...
pgi2 tdi da blik ukm smla~~huhu

sedih2~~~

**hudalulu** said...

miashika : huhuhuh...syukur alhamdulillah~~~
=)

**hudalulu** said...

miashika : huhuhuh...syukur alhamdulillah~~~
=)

Alynn Notnot said...

buat leklok utk short sem ye :)