**Berita Terbaru Blogger Lain**

03 May 2010

[ nset touch screen ni senang ker?SUSAH laaa ]

saya nak tanye ni
u olls kene jawab jugak
kalau tak nak jawab saya tak nak berblog lagi da
muhahahaha
nset touch screen ni senang ke nak pakai???
kalau u olls tanya saya balik
saya jawab SUSAH la
nak tau sebab ape?
saya ngan mr.boyfie masing2 gune nset touch screen ni

ni nset yang saya guna sekarang
nset pinjaman baek hati dari abah tersayang
sebabnya nset saya rosak masuk air
u olls boleh bace entry ini

ni pulak nset yang mr.boyfie gune (samsung omnia)
pemberian ikhlas dari ayahanda beliau
mr.boyfie bagi name baru kat nset ni ''samsung insomnia''
disebabkan nak fahamkan function yang ade dalam nset ni
sampai ketaktiduran beliau
(sangat jeles okeyh)

maka kesukaran yang kami alami
1) spelling error bile tulis mesej
huhuhuhuhu
contohnye : syg -> dyg
terpaksa hantar mesej dua kali nak bagi betul ejaan tuh
saya ngan mr.boyfie same je
semenjak dua menjak menggunakan nset jenis nie
*sigh*
2) tak ley taip mesej time drive
okey2 saya tau ia sememangnye salah
bak kate mr.boyfie
''terpaksa tunggu time traffic light merah baru dapat reply mesej''
*sigh*
3) kelambatan dalam menulis mesej
bile nak tulis mesej
mata kene pandang nset je tak leh pandang tempat lain
kalau tak spelling error berlaku dengan jayanya
tak macam nset biasa
boleh buat keje lain lagi dalam masa yang sama
*sigh*

ouh banyaknye saya mengeluh entry kali ni
pape pun
syukurlah ade nset daripada takde langsung
lagi susah kan

8 comments:

BudakHitam said...

gune nokia 2100 lagi best=)

RaMa2UnGU said...

well, bagus la tu..mengajar jgn sms time driving...

best jugak pakai touch screen...I guna nokia XP5800..

RaMa2UnGU said...

well, bagus la tu..mengajar jgn sms time driving...

best jugak pakai touch screen...I guna nokia XP5800..

izan salleh said...

nasib la enset aku bukan touch screen. kalau tak mengamuk je la salah anta msj. HAHAHA

Sheeq ♂ ♀ said...

bagi shikin yang tak pernah pakai ni,senang jek.ade la try tekan2 iphone member.senang je.kekadang spelling error la gak tp hp touch screen ni i think lbeyh kp mereka2 berjari runcing la.kalo x,gune la stick die.but the truth is...touch screen hp isn't my taste.i loike blackberry or hp with keypad qwerty.lagi style..ngeh3

miaishika said...

kte pki fon bese je...huhu
tp yg along pnyer touch screen..mmg ssh ye nk gna
hoho

x se expert pki fon skang r...huhudi

**hudalulu** said...

budak hitam : lagi simple..hehehe

rama2ungu : kdg2 best.kdg2 tak...

izan salleh : takde la nak mengamuk mane pun...da terbiase.huhuhu..naseb baek masing2 faham =)

sheeq : nset macam you nak i tak mampu ler..huhuhuhu

miashika : lagi suke nset macam biase taw..huhuhuh

sophie said...

Betul..ncet touch screen payah sikit..sophie pakai w960i. Full touch tapi de keypad kat bwh..Okay laa sikit..Tapi cam x berkenan lak