**Berita Terbaru Blogger Lain**

06 June 2010

[ 3rd contest - CONTEST CIK ALENG INDAH ]

contest lagi~~~
kali ni daripada cik aleng

syarat-syarat penyertaan :
1) Letakkan gambar korang di mana-mana tempat menarik di Malaysia yang di rasakan indah
2) Tulis entry simple kenapa korang rasa tempat tu indah
3) Jangan lupa banner contest cik aleng indah yer..link kan ke blog ni.
4) Korang kalau jadi follower pun ok gak. (tiada paksaan)
5) Last skali letakkan URL blog korang kat dalam komen yer. senang cik aleng nk gi melawat
6) Contest akan tamat pada 30 Jun 2010.

hadiah yang ditawarkan :
Hadiah yang akan cik aleng beri berupa minyak wangi yang berharga RM250 (untuk 1st prize). then cik aleng akan framekan gambar korang secara ekslusif (untuk 1st, 2nd, & 3rd prize).
rase-rasenye nk bagi hadiah jugak pada peserta lain. yang tu tgk pada penyertaan.

fuhhh
hadiah memang menarik hati saya lah
walaupun hati saya ni dah tertarik dengan mr.boyfie
tapi bile tengok contest ni
lagi tertarik kau memang da bomm lah cik aleng!!!
okeyh
gambar yang dipertandingkan ialah

disebabkan cik aleng kite ni sukekan keindahan
maka gambar ini sangat la sesuai
sejuk je mata memandang kehijauan bumi nie
gambar ni dekat CAMERON BHARAT,cameron highland
dari kiri : saya,mun,iema and wani
hehehehe =)
kami pergi ladang teh ni time tu dah petang
so sejuk + dingin je udara kat sana
memang best lah kalau nak rase angin sejuk yang jauh beza dengan selangor ni
sebelum nak masuk ladang teh ni ade tempat minum2 teh
memang terbaik dari ladang lah!!!
weeewiitttt~~~
rase nak pergi sane lagi tau

ok lah setel update blog
bloggers wish me a good luck eyh
bye ^___^

8 comments:

Jue_Da (^_^) said...

wahhhh!!! cHayok!! hehehehe

mR.sYaH said...

good luck..

cantik betul cameron kan..

**hudalulu** said...

jue_da & mr.syah : thankz dear =)
amin~~~cameron memang cantik pun..hehehe

cik paro said...

gud luck..
berpotensi nak menang ni..
huuhuhuhu..

**hudalulu** said...

cik paro : wahh....yeker nie??tahnkz babe =)

mizzbutterfly said...

bagush...never kenal erti putus haty...eh..salah..putus ada... good luck..bik... :)

aleng said...

cik aleng datang terjah! wah mmg menarik gamba ni. rasa cam nak minum teh je. gud luck!

kacang said...

gud luck=)