**Berita Terbaru Blogger Lain**

11 June 2010

[ macam kene tipu je time exam td ]


pagi tadi ade exam "perkembangan pemikiran ekonomi"
lecturer cakap bentuk soalan struktur
tapi bile dapat kertas tadi
punyelah terkejut sebab soalan esei
huhuhuhu =((
semua ade 6 soalan
and setiap satu soalan 10 markah
ape lah yang nak digoreng+rebus+kukus dengan jawapan nie
ape yang saya ingat memang saya terus tulis dengan begitu yakinlah kononnya
tapi ade satu soalan tu memang saya takda point nak jawab
macam tak terbaca je pasal bende tu
gilerrrr lah!!! 10 markah tu!!!
erm
abes sudah midsem examination
and now ready for the final examination
pleaseeee jangan main2 sangat yer fai sayang
p/s
petang ni nak balik rumah!!!
yeay!!!
dah dekat sebualan tak balik rumah
rindu dengan semua orang kat rumah
hehehehe


7 comments:

mizzbutterfly said...

nmpaknye..mcm tak sia2 la kan ko lepak ke libary..mesti lg byk input...meh la pi libary lagi..seronok... :)

B.E.R.Y.S said...

perrgghhh..gile lah! kalau aku dpt soalan camtu terus pengsan tak bgn2x..hak3..!! alamatnye jawab exam kat hospital lah..haha

**hudalulu** said...

wany : g lbry memang seronok..boleh webcam..kekekeke

nurul : pergh...nseb baek aku masih boleh bertahan tadi...kekekek

farysa said...

biassla tu
kdg2 study tp time exm pnleh lpe
good luck ntk final

nas said...

ade lak subj pemikiran ekonomi..pelik2...

**hudalulu** said...

nas : mesti la ade...untuk student ekonomi je..hehehe

nairaariaa said...

penah dpt soklan blurr cm tu,,,rase cm rugi sgt kan...hu2..ape3 pom gudluck...