**Berita Terbaru Blogger Lain**

09 June 2010

[ JACK DAWSON hidup balik?biar betul ni??? ]

okeyh kali nak cerita pasal titanic
sape kat sini tak pernah tengok titanic sila pergi tengok sekarang jugak
karang tak paham ape yang saya nak bebel kat sini
muahahahaha :D
okeyh kalau dalam cerita titanic tu
kite tgok yang hidup ROSE je kan?
and si JACK dah mati kan?
tetiba saya dapat info pasal titanic II
tak tau la betul ke tak
siap ade trailer lagi tau
si JACK tu jadik beku dalam laut
then orang yang buat kajian pasal kapal titanic tu jumpe die dalam laut
siap boleh hidupkan si JACK tu tau
mak aih merepek tak beragak kot
ROSE cerita balik pasal pengalaman die kat kapal titanic tu pun dah berpuluh tahun
tapi dalam trailer ni
si JACK tu muda ag tau
adeh panjang sangat nak cerita
ha you all layan lah video bawah ni keyh



dah tengok???
ape pendapat you all???hehehe
=)
(kalau saya yang lambat tau pasal ni...sorry yer)

14 comments:

safiyyahosman said...

eh..macam xsabar ja ak tgk..huhuuh

MuMue said...

eh, cam xlogik je.. cam bkn cte titanic pon.. hahaha... dia muda sbb dia terawet dlm ais.. so org wat penemuan bru dpt idopkan org beku.. kononya.. haha.. tp tgok gmbr tu cam diorg bkn kat future tp cam still zaman dlu je.. huhu.. plek2..

**hudalulu** said...

piya : taktau la memang ade ke tak cerita ni..ngee~~~

mumue : tak tau la sejauh mane kebenaran cerita ni...aduyai~~~
fenin..fenin...

nas said...

bole lak mati idop smula...aneh....ahahahhaha..

Yanie J (*゜▽゜ノノ゛☆ said...

wah..
besh2.

ta sabau mauk nengok
huhuhuu

**hudalulu** said...

nas & yanie : taktatu la cerita tu betol ke tak..huhuh

nand nasyari said...

this is totally ridiculous..hahaha..wadehel...wakaka

I AM MRS KAUSAR said...

cte ni mcm tipu je... tp kalau betul kn best.. huhu
nak tgk jack dawson lagi


p/s: lpas exam nk layan titanic lagi ah. hehe

**hudalulu** said...

nand : wadehel...kekekek

kautsar : hahaha...kalau ade cerita ni...jom kite tengok sesame lah....

bspotgurl said...

tak logic langsung ma

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

wahhh betulkah... lakonan leonado dicaprio skunk amat mantap... kalau ya filem in keluar bisa mengamit memori diawal perchintaan ngan hubby.. heheheheh

**hudalulu** said...

bspotgurl : ade gal yang tak logiknye tu

mimie : wahh..percintaan atas kapal ker tuh?

Sheeq ♂ ♀ said...

waaaa...nak tgk,nak tgk,nak tgk..tapi titanic ni mesti sdeyh gak kan..sebab jack mesti nak cari rose,tapi tengok2 die da mati..huhu..sdeyhnye dorang tak dapat jumpe..tapi nape jack kene kurung ek??

~fakta dan auta c setan~ said...

kelako lak sbb si jack beku lam ais yg btol2 petak mcm peti besi

teringat cite JASON X