**Berita Terbaru Blogger Lain**

30 July 2010

[ LOST WORLD OF TAMBUN...wait for us!!! ]


hai bloggers =)
rindu kat korang semua
finally the day is over and its weekend!!!
yeah rawk bebeh ^___^
malam ni saya akan bertolak ke ipoh
masa untuk holiday sementara masih di awal semester ni =p
holiday bersama ''Budak Nakal Division''
termasuk my mr.boyfie =) but without my bestie =(
but Hannan n Awien masih ade
kire ok lah tu kan better than nothing
and our aim is LOST WORLD OF TAMBUN!!!
hehehehe
ermm baju dah siap packing
ceh macam nak tinggal lame je kat sane
lame la jugak kan kalau 3 hari 2 malam kat sane
tinggal siap2 then waiting for my mr.boyfie then gerakkkk!!!
hahahaha
but kesian kat mr.boyfie sebab terkena penyakit misteri katenye
hisyhhhh takde lah misteri sangat
beliau terkena allergic je
ntah ape yang beliau makan saya pun tak tau
hope tak teruk sangat lah
kesian sayang saya tu
ok lah...semoga kami semua selamat pergi dan selamat pulang
AMINNNNN
bye

4 comments:

::cdot the dot:: said...

slmt bersukaria...

Sheeq ♂ ♀ said...

nak gi gak.....huhu ='(

B.E.R.Y.S said...

waaahhh!! aku yang teringin sgt nak pegi belum menyempat lagi..huuuu~ ;p

**hudalulu** said...

cdot : alhamdulillah...dah selamat balik dah pun..heheh

sheeg : next time unye event kite g same2 k..huhuhu

berys : tak yah pergi lah beb...ko nak g bek g a famosa resort je...huhuh