**Berita Terbaru Blogger Lain**

20 August 2010

[ ape movie best sekarang nie?idea puhlisss ]

hye bloggers =)
boring lah pulak rasenye bile tak kuar g tengok movie dalam seminggu ni
perghhhh ayat tak leh blah
last sunday baru tengok citer The Expendables with mr.boyfie
ok lah...not bad (◕‿-)
movie ape best sekarang ni eyh?
takkan nak tunggu bulan 9 nanti baru ade movie best?too bad~
kepada pencinta movie
sila bagi idea movie ape yang best sekarang ni???
puhlissss lahhh
setelah kenal mr.boyfie, kami jadik penggemar movie
tu sebahagian sahaja daripada tiket kami =P
so...tolong bagi idea eyh(✿◠‿◠)
bye

18 comments:

sYafIkJacK said...

kalau sekarang n tak tau film mne yg best , so tunggu e lah bulan 9 nnt , bnyk best

niakula said...

crte The Other Guys dengan Cats And Dog The Revenge of Kitty Galore

hee~ syok ouh crte ni,tp kt pwagam malaysia da kuar ke blum ek???

**hudalulu** said...

syafikjack : erk...keras lah macam ni kalau nak tunggu bulan 9...aduyai....ngeeee

niakula : cerita tu semua next month....ouh lamenye nak tunggu bulan 9 ni...hahahaha

Mohamad Nur Hidayat said...

Mak oii kaki tengok movie :)

-telordibasuh- said...

heheh search je kat tenet..

**hudalulu** said...

mohamad nur hidayat ; ape pulak kaki yang tengok movie...
mata lah tgok movie...hehehe :p

telor dibasuh : dah cek dah...yang best banyak bulan 9...huhuhuh

-telordibasuh- said...

hehe..yeke..ok la tu bln pose ni die sok dok umah je tgk tv heehe..

nti nak g tgk movie sudi2 la ajak telor hehehe

**hudalulu** said...

erkk...adeh...hahaha...orait..nnt nak g tgok movie i ajak u ...hahaha

cik NAD -miszhelena- said...

wow.. bnyak nye tiket movie... sile kumpool bnyk2.. bley wat wallpaper :)

**hudalulu** said...

cik nad : wah...nak buat wallpaper ape eyh?laptop?nset?or backgroud blog?kekeke

mira said...

samelah kite.
gile kentang wayang pas kapel ngn bf skg.
nnt kite lawan sape punye tiket wayg lg byk kayh!

da tgk salt n airbender?

**hudalulu** said...

mira : kirenye kite ni same lah eyh...kekekek
salt i dah tengok dah...n memang 5 stars i boleh bagi..
the last airbender lak memula nak tengok..pastu member cakap tak bape best...so terus tak jadik tengok..huhuh

Eza Rashid said...

ehehhe,,sy pown cm awk,,mr syg agt suke movie..sy ikot awk...ikut sy klu free,,,thx

**hudalulu** said...

eza : hehehe...serupa lah kite....bile berdua jadik giler movie pulax...hehehe

cahayabintang said...

sonoknye selalu tgk movie...aku jarang..da lama tak tgk movie..huhhu.selalu download je...

**hudalulu** said...

dila : aku lak nak donlod tak tau kat mane...interner pun seperti mencumbui aku....eyh silap..mencemburui aku nak mendonlod..hahahha

widda_me said...

the last airbender bestttt

**hudalulu** said...

widda : eleh kate taknak komen...kekekeke :p