**Berita Terbaru Blogger Lain**

21 September 2010

[ double chin sempena HARI RAYA ]

hye bloggers =)
kali ni punya raya memang saya raya sakan lah
setiap rumah yang saya pergi mesti makan ape jua yang terhidang
akibat daripada perbuatan makan yang melampau itu
maka wujudlah DOUBLE CHIN yang jelas kelihatan agaknya
nak tengok saya punya double chin?
taraaaaaa~~~~!!!
itu saya bagi jelas lagi dengan menarik double chin tersebut
haisyhhh!!!!

okeyh ni pandangan sisi kanan
ni pandangan sisi kiri

okeyh saya tau mesti ade yang cakap, "eleh sikit je tu pun nak kecoh"
eyh lantak korang lah nak cakap ape pun
double chin ni boleh 'membunuh' tau
membunuh keyakinan yang ada dalam diri ni haaa
mane taknya
dah bape orang ntah yang tegur pasal double chin saya ni
termasuklah mr.boyfie saya tuh(sabar je lah)
berminat ke?haa amik sikit lemak2 yang ada kat saya ni

sebagai balasan akibat perbuatan makan yang tak hengat dunia itu
maka saya isytiharkan, no more nasik di waktu malam
-sekian terima kasih-
eyh belum habis lagi entry ni
nak tunjuk kat you all gambar saya
sebelum dan selepas beberapa hari kita menyambut hari raya

gambar atas-sebelum
gambar bawah-selepas

okeyh
bye

2 comments:

~♥ iella ♥~ said...

ada gak...makin brtmbh sbb suka mkn..mulut tak henti2 mengunyah...hihi

salam kenal..

**hudalulu** said...

hahaha....nama pun raya..hehehesalam kenal =)