**Berita Terbaru Blogger Lain**

25 September 2010

[ untuk kali kedua aku telah dikecewakan! ]

saya kecewa!
dua kali saya dikecewakan dalam minggu ini
berapa lama lagi sanggup saya tahan dengan semua ini?
khamis lepas setelah saya berhempas pulas membuat apa yang termampu
akhirnya kecewa yang saya dapat
katanya beri peluang hari sabtu ini iaitu hari ini
maka hari ini saya tunggu dengan penuh kesabaran didada
tapi apa yang saya dapat?
saya telah dikecewakan sekali lagi
sampai bila penderitaan ini akan berakhir???

hye bloggers =)
maaf saya sangat emo dengan ayat-ayat kat atas ni
sebenarnya saya kecewa dengan exam yang ditunda
masa minggu sebelum raya hari tu
lecturer cakap nak buat exam 23/9/2010 iaitu khamis lepas
punyalah saya study bagai nak rak pastu bila tiba hari kejadian
lecturer cakap "exam hari sabtu yea..saya tak bawak kertas soalan ari ni"
saya punya lah isk...isk.....
kecewa untuk pertama kali!
maka hari sabtu yang dinanti pun tiba iaitu hari ini
mood nak study pun dah kurang sebab before this dah banyak buat latihan
lecturer cakap exam mula jam 2.30 pm
2.15pm saya dah sampai kat dewan kuliah
tunggu punya tunggu punya tunggu
sampai pukul 3.10 pm lecturer pun tak sampai lagi
so saya dengan maz amik keputusan nak lepak kat luar
sebab dalam kuliah sejuk giler nak mam***
sekali bile keluar tengok ade makanan terhidang and ade pulak yang cakap
"dik, kalau nak makan amik je lah...saya tunggu"
sebab time tu orangnye dah nak mengemas makanan yang ade
so ape tunggu lagi
dengan perut yang masih kosong tak makan tengahari
kitorang pun bedal lah ape yang ade kire lunch lah tu
-NASI AYAM-rezeki jangan ditolak ye tak?
jimat duit makan tengahari hari ni =P
habis je makan dengan harapan tunggu kehadiran lecturer
tak jugak muncul depan mata kami
last2 ketua kelas call then kami dimaklumkan bahawa
kereta lecturer rosak dan masih sangkut di kl
what the tuttttttt
lame okeyh kami tunggu
maka dengan itu saya telah dikecewakan buat kali kedua dalam minggu ini
exam akan di postponed khamis depan
aduyai lame lagi tu
hmmm
ape ape pun,semoga berjaya kepada diri sendiri yae FAIRUZ HUDA

bye

12 comments:

Mamek said...

huhu, ramai lagi yang telah dikecewakan.

zuar said...

good luck:-D

http://zuarxpdc.blogspot.com/2009/12/18-teknik-mudah-promosi-blog.html

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...

Jangan la kecewa sangat k...
Ada hikmag semua tu...
So ada masa lagi...
Leh la stdy lagi..Hehe...
Kalau dah stady leh la relek2 ke...
x la kalut nanti...Hehe...

Gudluck k...

amira said...

rileks k.. ini semua ujian

**hudalulu** said...

mamek : adeh satu kelas dikecewakan tau..huhuh

zuar : thank dude !

**hudalulu** said...

azwandy : bile dah postponed ni jadik malas nak study lagi tau...huhuhu

amira : ni bukan ujian ini peperiksaan pertengahan semester..hahahah

ayin~weeweet said...

adat org belajo :)

tan TEN ton :D said...

sabar ye :) wish you luck!

ish malu la camni said...

memang bengang la kan camni huhuhu..
sabo je la ye cik huda

sumpit said...

ok tu... hehehe ley study lebey banyak lagi... positif yer...

salam kenalan
JEMPUT BACA DI BLOG SAYA
domain percuma
Kisah hari jumaat
Gambar menarik
Setem untuk Menyumpit

**hudalulu** said...

ayin : ni lah adat istiadat istana..eyh silap...pe kene mengene ek?ekekke


tan ten ton : heeee...sedang bersabar n thankz eyh.. =)

**hudalulu** said...

ish malu lah camni : isshhhh memang sedang tersangat nye bersabar ni...jangan nanti jadik lagi malas nak setahdi udah ler...

sumpit : tu lah..semoga diri ini tak jadik malas..amin~~~