**Berita Terbaru Blogger Lain**

12 November 2010

[ desa waterpark - karoke - bowling - jalan2 ]

hye bloggers =)
semalam saya enjoy giler dengan kosmet yang giler2 semuanya
menghabiskan masa bersama mungkin buat kali terakhir
sebab lepas ni masing2 dah start practical
so demi menghabiskan sisa-sisa masa yang tinggal
so lets pictures do the talk!

first destination : DESA WATERPARK
*saya hanya boleh upload gambar selepas kami bermandi-manda sahaja
semasa mandi tersangatlah banyak sensorednye
kekekeke

second destination : KAROKE @ ALAMANDA
*disebabkan lagi 3 orang nak balik ukm
maka hanya kami bertiga saja yang tinggal unutk berkaroke
enjoy!

third destination : BOWLING @ ALAMANDA
*tak banyak snap picture kat sini
OMG i lost my skillin this game and too bad for me
ngeeee

fourth destination : JALAN-JALAN @ PUTRAJAYA

*mereka berdua ni coursemate kesayangan saya

"berkawan biar seribu,bercinta biar satu"
biarlah perangai mereka seburuk mane pun,mereka tetap kawan saya
biar kerap mane pun mereka buli saya
saya tetap sayang mereka yang bergelar kawan
KENANGAN ITU TAK BOLEH DIBELI


5 comments:

mizzbutterfly said...

apesal kali nih gaya byk mcm fatin liyana nih bik...huehueheuheuehu :)

sekamar rindu said...

bestnya gi desa waterpark..hehe

twinkle twinkle said...

HAIS da lame xdtg sini ;D

**hudalulu** said...

cik rerama : alamak..kantoilah aku..hahaha...die kan idola aku..kekekek

sekamar rindu : best la jugak..hehehe

**hudalulu** said...

twinkle : haahlah...mane bintang saya ni pergi?hehehe