**Berita Terbaru Blogger Lain**

18 December 2010

[ i dapat award dari Shahrin Oppa ]

hye bloggers =)
dah lame si Shahrin Oppa ni bagi award ni kat i. tapi i takde mase nak amik and buat entry special pasal award ni. sooorryyyyyyyyy sangat tau Oppa. eyh perkataan Oppa tu kalau dalam bahasa Korea abang kan? hehehe. anyway terima kasih sangat2 kat Oppa tau. malu i bile baca entry pasal award u ni tau. blushing kejap jadiknye i ni. hehehe.


ha hambik besar gedabak punya gambar. AWARD KATEGORI PAGE MENAWAN. wahh tak sangka blog buruk i ni menawan di hati Oppa. hehehe. merah dah pipi i ni weyh. ape2 pun a million thankz to Oppa eyh. weeewiittttt.

3 comments:

azi nur said...

memang menawan~~

**hudalulu** said...

azi nur : wahhh yeke... tq2..heheh

Shahrin Oppa said...

Oppa tu bermaksud abg dalam bahasa korea...wit..wiitt :)