**Berita Terbaru Blogger Lain**

17 December 2010

[ its all about 30 days project ]

hye bloggers =)
since i dah ade broadband baru ni, i nak buat announcement yang i akan buat "30 DAYS PROJECT" memandangkan i dah boleh online setiap malam. hehehe. i dapat tau projek ni pun dari bestie i SHIKIN. die dah buat mula dari 1 disember hari tu dah, tp i baru nak mula sekarang. tengah bulan pulak tu. hahaha. kalau korang pun baru terfikir nak buat, jom join the club. kekeke. lets cekidaut the questionnaire! >>>

Day 1 - A photo of yourself and a description of how your day was
Day 2 - A photo of something you ate today
Day 3 - A photo of your favourite place to eat
Day 4 - Two smileys that describe your life right now
Day 5 - A photo of yourself two years ago
Day 6 - A photo of an animal you would like to keep as a pet
Day 7 - A photo of you as a child
Day 8 - A song to match your mood
Day 9 - A photo of the item you last purchase
Day 10 - 3 good things that have happened in the last 30 days
Day 11 - What's in your make up bag
Day 12 - Your favorite color
Day 13 - Your favorite musician and why
Day 14 - A song that make you cry
Day 15 - Something you don't leave the house without
Day 16 - What is in your purse
Day 17 - Someone you admire
Day 18 - Ten things you wanna say to ten different people right now
Day 19 - Another picture of yourself
Day 20 - Eight ways to win your heart
Day 21 - Your favorite quotes
Day 22 - Five people who mean a lot (in order or whatsoever)
Day 23 - Seven things that cross your mind a lot
Day 24 - Your favorite message
Day 25 - 10 songs you currently listened to
Day 26 - Letter to the one that broke your heart the hardest
Day 27 - Your favorite novel
Day 28 - A TV show you're currently addicted to
Day 29 - Something you could never get tired of doing
Day 30 - Six things you wish you'd never done

penat macam mane pun i nanti sebab kerja, i akan usaha jugak update entry untuk projek ni. wahhh bersemangatkan i ni? so projek ni akan bermula esok. and korang boleh lah sentiasa baca blog buruk kesayangan i ni. heheheh. tibe2 berdebar-debar pulak nak update entry projek ni bile bace soalan2 yang ade. poyo betol !!! hahaha.

3 comments:

princeduyong said...

buat..buat..jangan tak buat...

Sheeq ♂ ♀ said...

selamat memprojekkan diri~ ^^

**hudalulu** said...

princeduyong : yup mesti buat..hehe

yunk : thank you..hehehe