**Berita Terbaru Blogger Lain**

19 December 2010

[ its all about 30 days project : Day 2 ]

hye bloggers =)
A photo of something you ate today


ni menu makan malam i untuk hari ni. memula nak makan nasik je coz lauk tengahari td still ade lagi. tapi tak tau lah nape i ni mengada2 nak makan makanan seperti gambar di atas. BENJO. padahal dah janji ngan mr.boyfie takmo makan makanan yang menggemukkan camni. sebabnya, i dah semakin 'sihat' sejak kebelakangan ni. adeh. gemuk! eyh tak. tembam je. muahahaha. sebenarnya i lagi suke benjo yang goreng bulat tu. ala2 macam 'telur mata' tu. sebab i rase camtu lagi sedap dari yang buat macam ala2 'telur dadar' ni. lepas tu i mesti cakap, "bang, mayonis lebih eyh". giler lah. memang semakin 'sihat' lagi i ni kan. hahaha. ni i nak cerita, korang ingat mcD and PizzaHut je ade delivery? stall burger yang kecik2 tepi jalan tu pun ade delivery jugak tau. tak percaya meh layan gambar ni.


haa semudah A B C je tau. bukan Drive-Thru. tapi Drive Trus ke rumah anda. call>tempah>ambil(penghantaran sampai depan pintu rumah anda). bukan burger je yang dijual. mane tau kot2 nak minuman panas, haa order je. gerenti sampai dengan selamatnya. tak payah susah2 start kereta keluar semata nak beli burger. kekeke. i ni memang boleh jadik promoter terbaik ah. :p habis lah i kalau mr.boyfie bace entry ni sebab siang td baru je die pesan "sayang, control sikit". sorry sayang. hahaha. almaklumlah, mr.boyfie ni i memang dah lantik die jadik adviser untuk i diet. memang the best lah. buktinye? tengok ni.


haa beliau memang terbest kan? selalu nasihat and ingatkan i. lately ni nafsu makan i macam melampau2 pulak. kejap nak makan tu kejap nak makan ni. adoi. godaan sungguh! anyway, thankz sayang!

5 comments:

Nyze The PumpkinBee said...

look so yummy~
pB pun suka minta extra mayonnaise...
>__<

**hudalulu** said...

kan..mesti punye lah mintak extra mayo..barulah syiokkk..hehehe

Cik Miera Aziz said...

hahahha. alalala. comelnyaaa! siap ada adviser lagi :P

keep on diet, tp jgn smpai sakit lak okay! :)

**hudalulu** said...

cik miera : wokeyh...insyaAllah tak sakit..hehehe

**hudalulu** said...

cik miera : wokeyh...insyaAllah tak sakit..hehehe