**Berita Terbaru Blogger Lain**

20 December 2010

[ its all about 30 days project : Day 3 ]

hye bloggers =)
A photo of your favourite place to eat


RESTORAN TUPAI-TUPAI. dekat je dengan UKM. kalau sape dok area Bangi ngan Kajang mesti tau kan. first time i makan kat sini dengan mr.boyfie time bulan puasa ari tuh. beliau teringin sangat nak makan steamboat. and then i ajak die g makan kat sini. and mr.boyfie pun suka steamboat kat sini sebab tomyam die memang sedap. yang i paling ingat, mr boyfie cakap, bolehlah tengok i masak dengan steamboat ni. hahaha. kelakar je. padahal bukan masak pun. just letak makanan dalam periuk steamboat tu je pun. agak2 dah masak, angkat, then makan lah. budak 6 tahun pun pandai buat. kekeke. ade2 je kesayangan i sorang tu.and setiap kali die mengidam teringin nak makan tomyam, mesti pergi sini punye. so tempat makan ni mungkin jadik favourite i dengan mr.boyfie. hehehe

nota projek : dah masuk 3 hari projek ni i mesti sebut pasal mr.boyfie kan. nak buat cemane, dah die selalu menghantui i. ceyhhh ayat cam hampeh. kekeke :p

8 comments:

::NelyLeyana:: said...

comel je nama restoran..

2pai 2pai

cikCEPET said...

hadoiii....
ttbe lapa la pulak...

:))

**hudalulu** said...

nelyleyana : comel kan..hehehe

cikcepet : lapar apee lagi? ayuh!!! makan!!!

Akram said...

memang terbaik restoran tupai-tupai ni..mmg makan sampai buncit. anything u want, u masak, u ngap...puas hati makan kt sini. hehe..

Sheeq ♂ ♀ said...

shikin pernah pegi dulu ngn key sem2 dulu..ngan kawan2 dia 25 orang..hahaha..bes3 tomyam dia!!woaaa tetiba nak ajak dia dating ctu..

**hudalulu** said...

akram : yup2...setuju sangat2...hehehe...sapa yang kaut makan memang berbaloi2...kekeke

yunk : best kan tomyam die....sampai ade orang mengidam asek nak makan tomyam je...heheh :p

Sheeq ♂ ♀ said...

sapa yg KAUT makan???hahahahaha

**hudalulu** said...

yunk : adeh... nampak je kan.. hahaha... unik tu..kekeke